reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Właśnie kończę pichcić obiadek.Robię rosołek na udkach kurczaka,na drugie miałam upiec te udka,do tego ziemniaczki i sałata ze śmietaną.Ale to dla męża;-)
Ja zjem dziś gotowane udko,bez ziemniaków i do tego trochę sałaty ale nie ze śmietaną tylko z jogurtem naturalnym.Rosołek tez zalicze,ale nałożę sobie pół talerza tylko.Aha na śniadanko przyjęłam dziś zamiast kanapek - 4 plasterki szynki i później około 12.00 jeszcze 2 plasterki.Także na razie oszczędnie.Na kolacje czeka na mnie Actiwia :tak: Odchudzam się i już się nie zatrzymam!
Chyba to słoneczko dzisiejsze u nas tak mnie dziś pozytywnie nastraja.

OOOOO właśnie mi makaron kipiii hahhahaha ach to BB :-):rofl2:

reklama
Onesmile chcesz zeby moje dziecko zostało półsierotą??? Aż sie cyckiem indyka zakrztusiłam czytając to, rewelacja!

onesmile-dopiero teraz doczytalam. Super!
czarodziejka- restrykcyjnie zaczynasz. zycze wytrwalosci:)

onesmile pisze:
Co do solarium, to ja kiedys chodzilam,ale teraz juz raczej nie bede, bo skora mi sie 'starzala'. Poza tym, tez obawiam sie raka.
ja rowniez jak kolezanka:)

Ostatnia edycja:
mój ma dwudaniowy i owszem - ale w pracy :-D

ja na solarium nigdy nie byłam i nie zamierzam. niech no sie zacznie lato to znów promyków sie nałapie ;-)

Onesmile :-D :-D :-D
a ja wczoraj zakupiłam zestaw gimn. z biedronki. Ja pompowałam piłkę a małż macał t piłeczki - odważniki. po chwili stwierdził że w dotyku są jak piersi i że on sobie je pożyczy :-D
a co do wagi to ja mojego ciała nie pojmuje. jak sie po ok 3 mieś od rozwiązania zawzięłam na siebie - zdrowe jedzenie, duużo ruchu - nic, waga nawet nie drgnęła. Teraz jak sobie to wszystko olałam - zaczęła powolutku sama spadać. Nie robie dosłownie NIC. Jedynie co mi przeszkadza to ta flaczkowa pozostałość po ciąży - może brzuszki na piłce pomogą się jej pozbyć :-p

Zestaw i ja sobie zakupiłam. Póki co bawią się nim dzieci. Synuś uwielbia podskakiwać na dużej piłce. Córka wykorzystuje i dużą i małe. A to niby ja miałam ćwiczyć :-p Może jak mi choróbsko minie, to zacznę.
Na solarium też dawno nie byłam, chociaż z chęcia bym się wybrała. Niestety nie mam żadnego w okolicy a jak pojadę z młodym, to ja tam z nim zrobię?

nice-girl gratuluję suwaczka na 5!

Roxannka ty też masz śliczne 3 trójeczki

Ostatnia edycja:
reklama
A ja własnie w ramach powrotu do formy wysłałam męża po Oreo, mleko i wino... i czekam kiedy zadzwoni że Oreo nie ma i co zamiast tego...

Do góry