reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

reklama
Natolin nie zanudzasz. Pisz za kazdym razem jesli bedziesz tylko czuła ze Ci zle jak o tym myslisz. Wierz mi,m ze takie wyrzucenie z sibie traumatycznych doznań ma wielka moc. Przytulam

dziewczyny, kochane jesteście, ale po prostu żadna z Was tak nie wałkuje ciągle jednego swojego problemu, a ja nie chciałabym Was zanudzać, ale to po prostu ciągle we mnie tkwi...

natolin to co przeszlas to zdecydowanie traumatyczne przezycie i dzieki Bogu wszystko skonczylo sie szczesliwie, i Ty i Twój Piotruś jestescie zdrowi a to najwazniejsze. Daj sobie czasu na myslenie o drugim dziecku. Moze za kilka lat cos się jednak zmieni i bedziesz mogla rodzic przez cc. Teraz nie ma co sie martwic na zapas. Wszystkie tu wiemy co Ty przeszlas i jestesmy z Tobą i chcemy Cie wysłuchac , pogadac o tym i jesli to mozliwe POMÓC!
Głowa do góry, urodzilas wspanialego synka - jestes prze-dzielna ;-)

natolin nie chce powtarzać się po dziewczynach bo mądrze piszą :) ja wierze że czas leczy rany i napewno za jakiś czas będziesz na to troszke inaczej patrzyła, przede wszystkim z dystansem! nie mówie że zapomnisz albo stwierdzisz że nie było tak źle, ale patrząc codziennie na Piotrusia może zdecydujesz się na drugiego dzidziusia mimo wszystko i życze Ci tego :)

dziewczyny! brak mi słów! jesteście kochane! dziękuję, to naprawdę wiele dla mnie znaczy :-*

reklama
Do góry