reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
Natolin nie zanudzasz. Pisz za kazdym razem jesli bedziesz tylko czuła ze Ci zle jak o tym myslisz. Wierz mi,m ze takie wyrzucenie z sibie traumatycznych doznań ma wielka moc. Przytulam

dziewczyny, kochane jesteście, ale po prostu żadna z Was tak nie wałkuje ciągle jednego swojego problemu, a ja nie chciałabym Was zanudzać, ale to po prostu ciągle we mnie tkwi...

natolin to co przeszlas to zdecydowanie traumatyczne przezycie i dzieki Bogu wszystko skonczylo sie szczesliwie, i Ty i Twój Piotruś jestescie zdrowi a to najwazniejsze. Daj sobie czasu na myslenie o drugim dziecku. Moze za kilka lat cos się jednak zmieni i bedziesz mogla rodzic przez cc. Teraz nie ma co sie martwic na zapas. Wszystkie tu wiemy co Ty przeszlas i jestesmy z Tobą i chcemy Cie wysłuchac , pogadac o tym i jesli to mozliwe POMÓC!
Głowa do góry, urodzilas wspanialego synka - jestes prze-dzielna ;-)

natolin nie chce powtarzać się po dziewczynach bo mądrze piszą :) ja wierze że czas leczy rany i napewno za jakiś czas będziesz na to troszke inaczej patrzyła, przede wszystkim z dystansem! nie mówie że zapomnisz albo stwierdzisz że nie było tak źle, ale patrząc codziennie na Piotrusia może zdecydujesz się na drugiego dzidziusia mimo wszystko i życze Ci tego :)

dziewczyny! brak mi słów! jesteście kochane! dziękuję, to naprawdę wiele dla mnie znaczy :-*

reklama
Do góry