reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy

Ja już ważę mniej niż przed ciążą, fakt, mały flaczek na brzuchu mi jeszcze został no i niechciane "boczki". A dietę mam taką że jem co mi w ręce wpdanie w ogromnych ilościach :-) To wszystko przez ten stres przez choroby Majeczki no i karmienie piersią też swoje daje. Muszę powoli zacząć myśleć też o jakiejś diecie bo jak skończę karmić to zamienię się w kulkę :-)

reklama
ja bym mogła być na każdej diecie, byleby te dania mi ktoś serwował. inaczej niestety na dłuższą metę się nie udaje. dlatego w domu, przy mamie lepiej mi to szło ;-)
emiliab ja nie umiałabym zrezygnować ze słodyczy :-( niestety
aniolek ja Ci szczerze współczuję, bo bym po prostu zwariowała

Aniołek - współczuję! Lena śpi sama w łóżeczku a i chętnie u dziadków i taty na rękach jest, ja ją rzadko noszę. Tylko do odbicia i jak ją coś boli.

Weszłam na wagę, a tam... 55kg.
Czyli 11,5kg mniej, niż przy pierwszym ciążowym ważeniu, a 20kg mniej od ostatniego ciążowego ważenia.
A ja myślałam, że to chudnięcie już mi przystopowało.
I żadnych diet.

Ostatnia edycja:
Efa strasznie Ci zazdroszczę... :( u mnie waga stanęła na 62 i ani drgnie...
u mnie na 61 i też nie drgnie, chyba, że w górę, więc zazdroszczę.

Widze, że waga u nas podobna, u mnie tak się wacha między 61-62 :) Jestem bardzo zadowolona bo to mniej niż przed ciążą ale jeszcze mogłoby kilka kilo spać szczególnie z brzucha ;)

Efa, super !!!

u mnie 51, czyli wrocilam do wagi, ale brzuch po CC nie taki fajny.... ustalilismy z mezem ze 1 raz tyg rano bede chodzic na silownie, zeby mi ustalono trening. A na silowni nie ma stalych godzin zajec, wiec jak pojd epol godziny pozniej to nie ma problemu. Jutro rano 1 raz= mysle tez o takiej ogolnej kondycji.

reklama
Do góry