reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

a ja mam 3kg na plusie, czyli o 8 za dużo do wagi akceptowalnej, a 11kg do tej sprzed ciaży :/ masakra jakaś!!!!!!!!!!! i niech mi ktoś powie jakim cudem, skoro karmię cycem, przy młodej nie mam kiedy jeść normalnie, a co dopiero się obżerać, a w ciągu dnia nieraz godzinami "tańczę" z nią na rękach?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! w buzie jeża no!!!!!!!!!!!!!!!!!

a brzuch jak flak i masakrycznie ze spodni wystaje...

Powiem Ci,że ja przy Jakubie też nie schudłam,mimo,iż karmiłam przez 10 miesięcy:szok:. A co do brzucha,to ,jak Michalina będzie starsza(tzn. sztywniej trzymała głowę),to możesz wykonywać brzuszki z nią na kolanach(na przykład).Coś wymyślimy dla ciebie;-)

reklama
Moja siostra jest przykładem zdarzającego się niekiedy ewenementu kobiet tyjących podczas karmienia piersią. Prawie nie je, biega jak wariatka przy trójce maluszków a tyje. Była z tym u lekarza to stwierdził że to na nią tak te hormony działają, że tak sie zdarza ale bardzo rzadko. Teraz przestała karmić i waga spada aż miło!!!

dziewczyny, a ja od piątku idę na fitness i siłownię;) małą zawożę do mojej mamy i śmigam, nie ma zmiłuj!!!!! Jak pójdę do pracy to nie będzie czasu, więc trzeba się zmotywować i wykorzystać ten czas.

a ja nie wchodze na wage juz od ponad miesiaca bo sie zalamalam jak zamiast spasc 3 kg w dol to dodatkowo wskoczyl jeden wiecej.. ciekawe jak po swietach jest.. ale puki co nie wejde :p bede skakac na skakance i krecic hulahopem. robilam tez brzuszki ale blizna zaczela bolec, moze jeszcze nie czas na nie?

ja też się boję na wagę wejść po świętach;/ karmimy się cycem, ale trochę się rozkręciłam z jedzeniem, bo zauważyłam że małej nic nie jest i dieta poszła w odstawkę:(

reklama
ja póki co kręcę się ok.60-61 kg, a to 10kg mniej niż jak zaszłam w ciążę :-D cudownie mi jest. BMI 22. w sumie mogłoby być trochę niższe, ale nie umiem się ograniczać z jedzeniem, a na ćwiczenia jestem zbyt leniwa;-)
za to z włosami muszę zacząć coś robić, bo zwariuję... dobrze, że mam ich dużo...

Ostatnia edycja:
Do góry