reklama
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
ja teżja bym chyba podskoczyła z radości ;-)
dobranocka
podwójna październikówka!
Hej
Slyszłam o tej diecie i nawet widziałam efekty na mojej kolezance super. Tylko kurcze ja tak strasznie nie lubie diet, bo nie jestem konsekwentna . Poki co mezus kupił parowar i wszystko jemy na parze dopiero kilka dni wiec narazie nic nie moge powiedziec o wadze, a jedzenko jest przepyszne dzis byl losoś z warzywkami pysznosci
Jak zrobiłam mojemu M. jedzenie na parowarze to wyladowało w koszu. JAK TY TO ROBISZ ŻE JEST ZJADLIWE???????
no wzrost też ważny, ale ja wysoka nie jestem ;-) jedynie 166 cm
Jak ja :-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Jak zrobiłam mojemu M. jedzenie na parowarze to wyladowało w koszu. JAK TY TO ROBISZ ŻE JEST ZJADLIWE???????
Jak ja :-)
Mój zje jedzenie z parowaru. Jadał ze mną po porodzie i teraz chyba też będzie bo mu oznajmiłam że zaczynam jeść ZDROWO. Powiedziałam mu że jeśli chce jeść co innego to niech je w pracy obiady bo ma je tam za darmo, a ja sobie sama będę robić. No i zakazałam mu przynosić napojów kolorowych, gazowanych oraz słodyczy- niech je je jak ja nie widzę czyli w godzinach pracy
R
rysia85
Gość
Boszee jak ja bym tak chciała:-)Naprawdę zazdroszczę!!!A ja stanęłam wczoraj na wadze i się przeraziłam, bo wyświetlacz pokazał 49,6 kg.
Roxannka
Pracująca mama!
A my obydwoje od porodu jemy tylko rzeczy przygotowane na parze i mojemu mężowi, o dziwo, bardzo smakuje, nie przyprawiamy specjalnie bo chyba małemu nie służy, głównie sól albo wegeta i jest super Czasami oczywiście mąż sobie pozwoli na coś smażonego ale zawsze potem mówi że te na parze lepsze Nawet jakoś zdrowiej się po tym czujemy )) Ja miałam tylko małą przerwe między świętami a sylwestrem, pofolgowałam sobie troche i jakoś ciężej się czułam :/
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
62 kg, do zrzucenia 4kg - muszę dalej popcorn masłowy na kolację wcinać a w dzień słodycze pochłaniać)))))))