reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
Hej
Slyszłam o tej diecie i nawet widziałam efekty na mojej kolezance super. Tylko kurcze ja tak strasznie nie lubie diet, bo nie jestem konsekwentna :(. Poki co mezus kupił parowar i wszystko jemy na parze dopiero kilka dni wiec narazie nic nie moge powiedziec o wadze, a jedzenko jest przepyszne :) dzis byl losoś z warzywkami pysznosci

Jak zrobiłam mojemu M. jedzenie na parowarze to wyladowało w koszu. JAK TY TO ROBISZ ŻE JEST ZJADLIWE???????

no wzrost też ważny, ale ja wysoka nie jestem ;-) jedynie 166 cm

Jak ja :-)

Jak zrobiłam mojemu M. jedzenie na parowarze to wyladowało w koszu. JAK TY TO ROBISZ ŻE JEST ZJADLIWE???????

Jak ja :-)

Mój zje jedzenie z parowaru. Jadał ze mną po porodzie i teraz chyba też będzie bo mu oznajmiłam że zaczynam jeść ZDROWO. Powiedziałam mu że jeśli chce jeść co innego to niech je w pracy obiady bo ma je tam za darmo, a ja sobie sama będę robić. No i zakazałam mu przynosić napojów kolorowych, gazowanych oraz słodyczy- niech je je jak ja nie widzę czyli w godzinach pracy :D

A my obydwoje od porodu jemy tylko rzeczy przygotowane na parze i mojemu mężowi, o dziwo, bardzo smakuje, nie przyprawiamy specjalnie bo chyba małemu nie służy, głównie sól albo wegeta i jest super :) Czasami oczywiście mąż sobie pozwoli na coś smażonego ale zawsze potem mówi że te na parze lepsze :D Nawet jakoś zdrowiej się po tym czujemy :))) Ja miałam tylko małą przerwe między świętami a sylwestrem, pofolgowałam sobie troche i jakoś ciężej się czułam :/

reklama
Do góry