reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
Ja w ciąży przytyłam jakieś 13 kg a teraz jest już prawie 20 kg mniej :) Chyba nigdy nie byłam tak szczupła, wszystko na mnie wisi, spodnie moge zdejmować bez rozpinania, tylko brzuszek troche wystajacy ale niedługo zaczynam robic brzuszki i może coś pomoże :)

no to ja mialam podobnie z pierwszym a teraz nie wiem co jest grane....mimo ze karmie no to waga stoi ...tyle co zgubilam to co przyszlam ze szpitala...czyli ciazowe...a waga stoi nie drgnie ...koszmar juz sie wkurzam coraz bardziej bo w zyciu taka gruba nie bylam
cwiczyc jeszcze brzuszkow nie chce bo nie czuje ze moge-jestem po cieciu- i jeszcze czuje to ciecie ;-(
DZIEWCZYNY CO W CIAGU DNIA JECIE/PIJECIE...TAK DLA POROWNANIA CHCIALAM SPRAWDZIC

U Justyny znalazłam moje włosy poprzeplatane między paluszkami, nawet w buzi raz miała mojego włosa - to ohydne! ONE SĄ WSZĘDZIE!!!
A od stycznia jestem zapisana na fitness :-D

Mi też włosy wypadają w okropnych ilościach, są już wszędzie.
Na fitness również zaczynam chodzić od stycznia. I nie ma to tamto, muszę się zabrać za siebie bo za chwilę patrzeć nie będę mogła na siebie w lustrze :/

hej dziewczyny,
mi zostało jeszcze 4 kg na plusie, na wadze w ciąży przybrałam 17 ale po szpitalu miałam już 10 mniej, chodzę na fitness na step i cardiofit ale to bardziej żeby się spocić bo lubię wysiłek fizyczny a na rower za zimno, może w lato kupię jakiś wózek do roweru i będziemy z małym śmigać,
najbardziej wkurza mnie brzuch i chciałabym do maja go zrzucić żeby powchodzić w stare spodnie i nie kupować nowej garderoby przed powrotem do pracy (dress code)- od trzech dni robię ćwiczenia "6" Weidera na brzuch (robi się je przez 42 dni i z dnia na dzień więcej zobaczymy czy będą jakieś efekty)

co do wypadania włosów to ostatnio również zauważyłam że wszędzie ich pełno

To życzę powodzenia z 6weidera,ja przechodziłam przez ten trening i do wysiłku można się przyzwyczaić ale po jakimś czasie nudzi się troszkę robienie takich samych ćwiczeń.Polecam dołączyć do tego 8ABS na brzuch,zawsze to jakieś urozmaicenie.

Co do włosów to lecą mi od jakiś 2 tygodni może dłużej i jest co raz gorzej :-/Są wszędzie,jak umyję włosy i suszę,czeszę to zakładam koszulkę na koszulkę,żeby nie oblazła ta w której chodzę,kiedy to się skończy?

Dziewczyny a słyszałyście kiedykolwiek o czymś takim że jak się ćwiczy to może wpływać na zmniejszenie pokarmu jeśli się karmi piersią?Ja nie wiem czy to fakt czy mit?No bo niby jak ma wpływać?

Ostatnia edycja:
czarodziejka, ja wiem tylko tyle, ze intensywny wysiłek fizyczne powoduje wydzielanie się kwasu mlekowego (od niego są też zakwasy:p) i on może przenikając do mleka zmieniać jego zmaka - w związku z czym dzieć moze stwierdzić że mleczko jest "be" i nie chcieć pić;D;D;D o wpływie na ilość nie słyszałam...

reklama
Do góry