onesmile
Świat według Pafffcia
Ja za 2 tygodnie zaczynam cwiczyc:-) Poki co waga stanela, mimo ze od tygodnia jem baaaardzo niekalorycznie i lekkostrawnie. Ale maz mowi,ze brzuch mi spadl. Hurra! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny,
mi zostało jeszcze 4 kg na plusie, na wadze w ciąży przybrałam 17 ale po szpitalu miałam już 10 mniej, chodzę na fitness na step i cardiofit ale to bardziej żeby się spocić bo lubię wysiłek fizyczny a na rower za zimno, może w lato kupię jakiś wózek do roweru i będziemy z małym śmigać,
najbardziej wkurza mnie brzuch i chciałabym do maja go zrzucić żeby powchodzić w stare spodnie i nie kupować nowej garderoby przed powrotem do pracy (dress code)- od trzech dni robię ćwiczenia "6" Weidera na brzuch (robi się je przez 42 dni i z dnia na dzień więcej zobaczymy czy będą jakieś efekty)
co do wypadania włosów to ostatnio również zauważyłam że wszędzie ich pełno