reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
sprawdzę jeszcze później w ulotce, ale coś mi się wydaje, że nie...

Brak danych dotyczących bezpieczeństwa stosowania preparatu u kobiet w ciąży i w okresie karmienia piersią.

mi też się tak wydaje, ale szkoda, że loliszki nie ma...
na preparatach miejscowych na hemoroidy też były takie teksty, ale bez przesady...

Dobranocka pisała o kremie Fissan na rozstępy i ja stosuję od 2 tygodni i jest o niebo lepiej. I mozna stosować jak sie karmi.

reklama
Dobranocka pisała o kremie Fissan na rozstępy i ja stosuję od 2 tygodni i jest o niebo lepiej. I mozna stosować jak sie karmi.

No ja też mogę polecić fissan,używałam w ciąży na zmianę z Perfecta mama .Kto wie może właśnie dlatego nie mam teraz rozstępów na brzuchu.Dostępny chyba głównie w aptekach.

Czy wam też wypadają włosy? Bo mnie od jakiś 2 tygodni strasznie!No i nie wiem co z tym zrobić,polecacie jakieś kosmetyki albo zabiegi?

Ostatnia edycja:
Do góry