reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

dziewczyny, ja też uwazam, ze nie ma to jak normalna zdrowa dieta, ale jakoś się na Alli skusiłam:-D taki kobiecy kaprys hihi.No zobaczymy...To była błyskawiczna decyzja, byliśmy akurat w centrum handlowym, zobaczyłam reklamę, weszłam, pani wypytała o BMi, o wagę i takie tam medyczne sprawy-no i kupiłam:-D

reklama
cześć dietowiczki;)
ms.marple, to "cudo" zażywam od 2 dni. wcześniej ładnie schudłam 7 kg, ale potem po SB znów wróciłam do starych nawyków:zawstydzona/y: i 1 kg przybył. Od 2 dni łykam to Alli plus staram się nie przesadzać z jedzeniem-ale dieta nazwać tego nie można, bo np. jem sporo majonezu, kiełbasę żywiecką:zawstydzona/y: i takie tam...No ale mimo to kilo mniej dziś waga pokazała(od dziś zamierzam ograniczać jednak to niezdrowe zarcie...). To Alli nie jest jakąs cudowną pigułką, po prostu eliminuje jakiś procent tłuszczu z codziennej diety i to wszystko. A działa to tak, ze ilekroć zjem coś, co przekracza dzienną dawkę "fatu" na posiłek-czyli 15 procent-lecę do toalety...:zawstydzona/y: Poczekamy, zobaczymy jak to dalej będzie...ja tam w pigułki nie wierzę tylko w racjonalnie jedzienie, a Alli kupiłam powodowana kobiecym widzimisię hihihi.

aine jak ci idzie z tym cudem?
moja waga ciągle góra -dół jak na huśtawce:wściekła/y: jestem taka zła
U mnie tak samo.
Wczesniej waga pokazywala 4,4kg mniej potem przez pare dni 3,5kg mniej wczoraj 4,4kgmniej a dzis 4,5kg mniej.
Chciala bym jeszcze z 6kg zrzucic:-Dtylko nie wiem jak to zrobic;-).
Aine no wlasnie ja sie boje ze po tej SB wroce do normalnego jedzenia.normalne w sensie kielbasa,bigos(uwielbiam)schabowy itp....

Ewe3lcia, do tego zestawu bigosik, schabowy itp. dodałabym jeszcze pierogi, gołąbki, krokiety , naleśniki...uwielbiam:zawstydzona/y: i naprawdę ciężko mi bez tych rzeczy...Kurna dlaczego człowiek całe zycie musi sobie czegoś odmawiać, ech....

cześć dietowiczki;)
ms.marple, to "cudo" zażywam od 2 dni. wcześniej ładnie schudłam 7 kg, ale potem po SB znów wróciłam do starych nawyków:zawstydzona/y: i 1 kg przybył. Od 2 dni łykam to Alli plus staram się nie przesadzać z jedzeniem-ale dieta nazwać tego nie można, bo np. jem sporo majonezu, kiełbasę żywiecką:zawstydzona/y: i takie tam...No ale mimo to kilo mniej dziś waga pokazała(od dziś zamierzam ograniczać jednak to niezdrowe zarcie...). To Alli nie jest jakąs cudowną pigułką, po prostu eliminuje jakiś procent tłuszczu z codziennej diety i to wszystko. A działa to tak, ze ilekroć zjem coś, co przekracza dzienną dawkę "fatu" na posiłek-czyli 15 procent-lecę do toalety...:zawstydzona/y: Poczekamy, zobaczymy jak to dalej będzie...ja tam w pigułki nie wierzę tylko w racjonalnie jedzienie, a Alli kupiłam powodowana kobiecym widzimisię hihihi.

Ania a czytalas ostrzerzenie apropo Alli na internecie? Zeby nosic na sobie ciemne ciuchy i bielizne na zmiane :-D:-D:-D
Ja jednak sie nie skusze bo cigle przebywanie w toalecie mi sienie usmiecha, a co gorsze pojde na spacer i co wtedy, w majtki mam robic?
A ja dalej cwicze codziennie robie brzuszki i co drugi dzien na rowerze pedaluje, i steoerku no i twisterek.I powiem wam ze zadna dieta mi nie spalila brzuszka jak cwiczenia.Fakt ze sporo pozostalo do zrzucenia, ale juz widac efekty ze jest mniejszy i to najwzniejsz, a co najwazniejsze nie glodze sie tylko racjonalnie odzywiam.

A do brzuszkow kupilam wslaniena necie urzadzonko.
Bo do tej pory cwiczylkam na prostym z aldika.(zd 1)

Załączniki

• abrocketfoto1[1].jpg
    abrocketfoto1[1].jpg
    23 KB · Wyświetleń: 20
  • pro-fitness-abdotrim-tummy-exerciser[1].jpg
    pro-fitness-abdotrim-tummy-exerciser[1].jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Hahahaha, Gosia, czytałam:-D to znaczy zanim wzięłam pierwszą tabletkę, przeczytałam tę książeczkę, którą dołączyli do preparatu. To prawda wszystko:-D, ale do toalety chodzisz, jak przesadzisz z tłuszczem:-D

Do góry