reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Jak Wam idzie laseczki?
Ja wczoraj stanęłam na wadze. 15,5 na plusie - nie wiem jak ja to zrzucę.... A do końca jeszcze miesiąc....

reklama
Ja tez stanelam na wadze i na plusie 5 kg. tzn na plusie od ostatniego wazenia, a do idealnej wagi to pewnie z 15 musialabym sie pozbyc...Hmm kiedy to zrzuce...Ania ma do konca jeszcze miesiac, a potem wielka szanse na spadek wagi, a u mnie nawet poczatku nie ma:-):-):-):-):-)

Kasia - 16....:( Przy moim wzroście to okropnie dużo... Ja na prawdę jestem z metra cięta, mam 156cm wzrostu, każdy kilogram więcej na wadze widać, to taki mały dramat:( Poza tym u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają tendencję do tycia, buuuuu... czeka mnie ogrom pracy za chwilę:)

Witajcie.Jesli moge cos dodac to przed ciaza wazylam 53kg przytylam w ciazy do 75kg:szok:ale po porodzie zaczelam Pic zielona herbate 3 razy dziennie.....nie jadlam pieczywa przez 3 miesiace wogole ani Ziemniakow......na obiad robilam sobie mieso z surowka(normalnie smazylam jak dla kazdego w domu)po 3 miesiacach wrocilam do wagi 55kg?(2 zostaly)ale trudno.nie cwiczylam niestety bo mi sie nie chcialo......ale nie przespane nocki,spacery duzo tez daly......;-)jesli sie komus cos przyda z tego to polecam i zycze powodzenia:-)

Dokladnie taka sama diete stosowalam z pierwsza ciaza..U mnie doszlo jeszcze dzwiganie wozka na 4 pietro wiec na fitnes nie musialm chodzic:-D:-D.Zbedne kilogramy szybko zlecialy..Obecnie jestem w 30 tyg.ciazy ale juz mysle o powrocie do formy..troche sie boje ,bo wczesniej bylam 13lat mlodsza i skora bardziej elastyczna..pewnie tym razem bez cwiczen sie nie da:))

Tak sobie looknęłam na wątek - Sasha od 3 miesięcy na świecie i 7 kilo do zrzucenia. Karmię więc na razie nie ma mowy o diecie jako takiej... Ale jeszcze dwa miesiące... Może jakiś basen wcześniej?

dziewczyny ja mam dwojke maluchow moj synek ma 18 miesiecy a coreczka 6 przed ciazami wazylam 56 kg pieknie wygladalam a teraz waze 48 kg nic nie robilam i nie wiem co zrobic zeby przytyc,jem duzo slodyczy ale nic nie pomaga koszmar!!!!

Kasia Irlandka i ja zajrzałam na ten wątek jak polecałaś:-D:-D

kobitki ja nie karmiłam piersią w ogóle i niestety cały tłuszcz został :wściekła/y:brrr mam do zrzucenia 19 kg hmmm nazbierało się przez lata... moje dziecię często budzi się w nocy więc i ja się budzę--- w efekcie w ciągu dnia nie mam energii, żeby ćwiczyć a tylko tak kiedyś utrzymywałam wagę :nerd:
wcześniej nigdy nie byłam na diecie... a od soboty uskuteczniam south beach zobaczymy hmmm:eek:

cześć dziewczynki, moją zmorą też są kilogramy po ciąży:zawstydzona/y: zawsze ważyłam 54-58 kilo, a teraz-szkoda gadać:zawstydzona/y: jakoś ciężko mi wrócić do formy, choć to juz kilkanaście miesiecy minęło...

reklama
Do góry