reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Jagoda Mi także włosy po ciąży leciały i po pierwszej i po drugiej....także coż my na to poradzimy. Można się tylko wspomagać witaminami i czekaż, aż ten czas minie....

Ufff jutro dukanowe zakupy...boję sie troszkę, bo już raz byłam na dukanie i wiem w co znowu się pakuję :-D:eek: Noo i pyk...kasuję suwaczek, a od soboty nowy :-)

reklama
oo tytez Dukac zamierzasz.... mowisz ze przerwalas? na jak dlugo i jak waga sie zachowywala;-) zycze powodzenia ja ciagne 4 tydzien.....3 kilo mniej nie ma oszalamiajacych wynikow no ale zawsze to cos bo bez tej diety to w miejscu stalo...

oo tytez Dukac zamierzasz.... mowisz ze przerwalas? na jak dlugo i jak waga sie zachowywala;-) zycze powodzenia ja ciagne 4 tydzien.....3 kilo mniej nie ma oszalamiajacych wynikow no ale zawsze to cos bo bez tej diety to w miejscu stalo...

No ja się Dukanowałam przez 1.5 miesiąca...schudłam prawie 6kg, no ale nie wytrzymałam:-( Zaczeło się od marudzenia i wkońcu przerwałam....Jestem jakieś 1.5 miesiąca po i dziś stanełam na wagę i przybyło mi 2kg....ale nie robiłam utrwalania i pozwalałam sobie na dużo niegrzecznego jedzenia.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziś zaczynam od nowa. Chciałabym bardzo wytrzymać i wkońcu wcisnąć się w mniejsze spodne, a już najbardziej marzy mi się mniejszy rozmiar cycka...ahh się pożyje się zobaczy ;-)

A ty się nie poddawaj, bo każdemu waga leci inaczej :tak:

hejo kobitki jak już pisałam pozwoliłam sobie na zbyt wiele.. słodyczy oczywiście no i waga w górę buuu oczywiście zamiast jednego ciasteczka na pocieszenie to żarłam jak prosię:no: ale ze mnie czerwony kapturek jest okropnie zła na siebie:angry:

Lewcia ... DASZ RADE! Trzymam kciuki. Ja też marzyłam o tym aby zmieścić się w spodnie z przed ciąży ... ale udało się i jestem szczęśliwa.
W ogóle wczoraj pyknęło magiczne 10kg :-):happy2::tak: ale walczę dalej. Zaraz muszę iść do kuchni i coś wymyślić do zjedzenia - chyba jakieś ciacho czekoladowe - mniam mniam.
Ms.marple - doskonale Cię rozumiem - ja jak sobie zrobiłam dzień luzu to najchętniej jadłabym wszystko - też jak prosiak :-), wieczorem aż mnie brzuch bolał :tak: No i po tym objadaniu się miałam pół kg więcej ale P zdziałały cuda. Trzymajcie się dziewczyny i wytrwałości - dla mnie weekend zawsze jest trudniejszy - ciągle coś bym jadła :)

Lewcia;_) ja tez kciuki trzymam...mysle ze jestesm podobnym typem do Ciebie jesli chodzi o to odchudzanie i tez mazy mi sie mniejszy rozmiar Cycka;-D ahhahaha trzymam kciuki za wszystkie z nas bo z tym odchudzaniem to faktycznie nie tak hop siup szczegolnie jak sie lubie dobre jedzonko. ja jestem na diecie prawie miesiac minie we wtorek i tylko 3.5 kilo spadlo, a naprawde wydaje mi sie ze nie grzesze;-) no ale zobaczymy......wlosy staly sie ponadto bardziej matowe...zastanawiam sie czy za jakies dwa tygodnie nie przejsc na jakis czas na faze 3 pojesc warzyw codziennie plus owoce ( jeden dwa dzinnie zeby sie dowitaminizowac szczegolnie ze teraz owocuja i pewnei sa zdrowsze niz zima) tak pojesc z miesiac i znow wskoczyc na 2 faze....hmmmmmm
pozdrawiam was dziewczyny....ech te kilogramy
dobrej niedzieli ;-D

aj dziewczynki....powodzonka zycze!!!!

ja ciagle rozmyslam czy wrocic na diete i dobic do 53kg.....
mam taki maly plan ze moze jutro ....
ale ja juz z Dukanem nie startuje tylko z ONZ....

9dni i 3 murowane mniej!!!i mozna jesc owoce!
jesli pozniej sie je o w miare tych samych godzinach co na ONZ i nie je sie po 19 to waga stoi w miejscu a nawet spada nie kiedy!

wiem ze jak ktos uwielbia slodycze to one go "gubia",ja mam z tym dobrze ze dla mnie slodycze moga nie istniec...
od kad nie jestem na diecie a juz mieisac jakos, to dopierow wczoraj zjadlam kawalek wafelka:-p

evelcia czyli na dukanei zrzucilas 10 kilosow ladnie ladnie gratulacje:-) moze jakies wskazowki zeby bylo skuteczniej? niezla laseczka juz jestes daj sobie spokoj z onz;-)

jagoda nie,nie ....ja na Dukanie 8 zrzucialm najpierw z czego dwa wrpocilo...czyli 6 zostalo...pozniej reszte na ONZ....
tylko na ONZ jest jeden warunek ...sero podjadania i oszukiwania!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny....mam pytanie czy któraś z Was orientowała się czy w irlandii można kupić "ocet jabłkowy" ? Czy nazywa się apple vinegar, czy na odwrót albo jeszcze inaczej? chętnie spróbowałabym tego specyfiku ( moja ciocia rewelacyjnie schudna na nim, nie będąc już na żadnej innej diecie

Edit: Znalazłam...nazywa się Apple Cider Vinegar będę jeżdzić za tym i zobaczę jak działa.

Ostatnia edycja:
Do góry