reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

hej dziewczyny ja od jutra zaczynam z dietka :)trzymajcie za mnie kciuki:)

wiolcik powodzenia życzę ja też walczę z dunkanem:nerd:
otręby owsiane i pszenne są w tutejszych sklepach ja kupiłam w superqinn nazywają się oat bran i wheat bran

a u mnie znów niewielki spadek i może nawet byłaby szansa do zaplanowanych 75 do wyjazdu ale dzisiaj miałam taki wilczy apetyt, że konia z kopytami bym wciągnęła i mnie zmogło zjadłam2 ciastka:baffled::baffled::baffled::baffled: wstyd:sorry2:
a tak ogólnie to coraz bardziej mnie męczy chęć na coś tuczącego jakiś konkretny obiad z kluskami albo cóś:cool: pewnie w PL przytyję 100kilo:szok:

a na wiadomy problem kupiłam jogurt activia fat free o smaku waniliowym bo już nie mogłam wytrzymać brzuch mi się zrobił jak kamień... i pomogło

pauletta jak robię ciasto jogurtowe to wciągam całe.... masakra

ewelcia to super wyniki fajnie to wygląda zwłaszcza, że co jakiś czas jest przerwa od diety tylko pewnie ciężko jest się znów zmobilizować do następnej tury ehh

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolcik kupisz otręby u nas w Tuam :tak: w Super Value są owsiane i pszenne chyba też są :tak: a na bank są też w Health shop z tym że owsiane lepiej w SV kupować :tak:
ms marple nu nu nu nie wolno ci jeść całego za dużo skrobii na raz nu nu nu ;-)

pauletta dlatego unikam, robię sobie zazwyczaj takie coś, co moge całe wciągnąć albo dzielę przepis tak, żeby dawka dzienna w nim była bo znam swój nieokiełznany apetyt na słodycze ehhh

ms.marple no fajna ta dietka,tylko ze wlasnie ciezko wrocic na kolejna ture po dniu oszukanczym albo dwoch,najlepiej bez przerwy...
Np.zrobic dwie tury pod rzad:)

a ja juz niby zakonczylam,ale jem male porcje i tych samych godzinach co na diecie i podobnie...

przed wczoraj np.zjadlam 3ziemniaki...wczoraj zjadlam obiad-malo bo malo,ale zawsze cos i poprawilam jablkiem...
ostatni posilek jadlam o 17:30...kanpke z chleba Dukanowskiego a dzis rano waga pokazala 54,2kg:szok::szok::-D:-D
to sie nazywa nieswiadome odchudzanie:-p;-):-D:-D

witam wszystkie dziewczęta....widzę, że idziecie jak burza spadki ładne, a ja dziś zapomniałam się zważyć i tak pomyślałam, że chyba zrobię jak Pauletta i będę się ważyć raz w tyg, żeby nie przejmować sie małymi wachaniami :tak: nie noo ok co 3 dzień, bo dłużej nie wytrzymałabym z ciekawośći :-D:-D:-D

A co do ciasta jogurtowego to jest bardzo dobre, ale smakuje mi tylko podgrzane z mikrofalówki...takie na ciepło :szok: nie wiem czemu, ale zimne stawało mi w gardle :sorry2: Wy też tak macie?

wiolcik jeśli się nie mylę to dunkan poleca aspartam, ja kupuję w tutejszych sklepach w takim dużym czerwonym słoiku CANDEREL

i jak ci idzie? na początku ciężko się ogarnąć ale jak już wpadniesz w rutynę to jakoś leci..

aha miałam się pochwalić, że osiągnęłam pierwszy cel.. do wyjazdu chciałam ważyć 75, a dzisiaj waga pokazała 74,8 juuupi

reklama
wiolcik jeśli się nie mylę to dunkan poleca aspartam, ja kupuję w tutejszych sklepach w takim dużym czerwonym słoiku CANDEREL

i jak ci idzie? na początku ciężko się ogarnąć ale jak już wpadniesz w rutynę to jakoś leci..

aha miałam się pochwalić, że osiągnęłam pierwszy cel.. do wyjazdu chciałam ważyć 75, a dzisiaj waga pokazała 74,8 juuupi

Dzieki za rade:)..A jak mi idzie?myślałam ,że bedzie gorzej ale jest oki;-)jakos daje rade..ale z niecierpliwoscia czekam na pierwsze efekty:-)

Do góry