reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
dzieńdobry dietowiczki:-D
pauletta nie zazdroszczę dolegliwości:sorry: jak w listopadzie miałam jelitówkę to w 3 dni waga mi spadła o prawie 4 kilo, ale oczywiście wróciła bo to tylko odowodnienie:nerd:

ms.marple-cierpliwosci a zobaczysz, ze waga spadnie ;-)
marcysia tego to ja właśnie nie posiadam:-D:-D ja lubię natychmiast:baffled::-D

tak sie wczoraj zastanawiałam i chyba dociągnę do wyjazdu na dunkanie a po powrocie wrócę na SB bo jakoś wydaje mi się przystępniejsza, a rezultaty osiąga się podobne, prawdopodobnie gdybym jej przestrzegała tak restrykcyjnie jak teraz dunkana to wyniki byłyby o niebo lepsze:nerd:ale zobaczę ile przytyje na wyjeździe bo może się skuszę na jakąś drakońską dietę :nerd:

no i teraz juz jest:)

Ms.marple...ja bylam na SB i jak dla mnie Dukan jednak lepszy....a jaki efekt jojo mialam po SB:szok::szok::szok: 6kg schudlam,ale 10 przytylam od razu

o qrka ja schudłam 10 kg ale zaszłam w ciążę (więc pozdalałam sobie na wszystko zwłaszcza słodycze)więc nie wiem jakby to się skończyło hehe

hej!
juz sie nikt nie dietuje?
jak wam idzie?
ja nadal 55kg waze,ale wczoraj podjadlam slodkosci bo kolezanka miala urodziny:)ale nie odbilo sie to na mojej wadze....

dzis zaczelam kolejna ture...
m mowi ze juz moze tak zostac jak jest...ale jednak te 2kg chyba jeszcze chce zrzucic:)..sama juz do konca nie wiem...

:-(Ja dietkuje, dietkuje, podglądam kilka razy dziennie, ale jakoś pisać mi się nie chce...u mnie waga raz do góry raz w dół..dziś chyba osiągnełam najniższą na dukanie mam nadzieje, że będą niższe...myślałam, że szybciej mi pójdzie no ale jakbym czasem nie podjadła tam czegoś to może by szła....pozdrówka w tak paskudny dzień:tak:

edit: mam pytanie jak edytujecie zębolkowe suwaczki? nie mogę do tego dojść

Ostatnia edycja:
ja niby dietkuje:-) niby bo nie jestem na żadnej diecie,poprostu jem mniej 3 razy dziennie a najpóźniej o 17,i nic tłustego,obecnie 7kg w niecałe 2 tygodnie,poza tym ćwicze codziennie na kinekcie:-)

reklama
hejo babki
ja walcze a jakże, ale znów waga stoi w miejscu:baffled: i mnie to wpienia znów:-D
a nie grzeszę, prawie codziennie maszeruję do sąsiedniej wsi i dołożyłam brzuszki:nerd: te ostatnie przynoszą jako takie rezultaty dzisiaj kupiłam sobie bluzkę 2rozm mniejszą podchodziłam do niej jak pies do jeża:-D:-D:-D

aha i mam taki problem, że chyba z tydzień nie byłam w toalecie:no: wrrr wybaczcie, że tak bezpośrednio:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry