reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Marcysia i mnie sie marzy tyle,,, oj jak mnie sie marzy......... A ja ostatnio podjadalam slodycze i dupa blada ale taká ochote mialam ze szok wszystko przez @, na szczescie juz koncówka i dzis juz sie oparlam slodkosciom, ale nie wiele brakowalo i bym sie skusila znowu bo moje dziewcze mnie wlasnie zdenerwowalo zasypiala ponad godzine, szlam na dol i ciagle o cukierkach myslalam ze sobie zjem na tego nerwa, ale owsianke sobie zrobilam i sie niá zapchalam.

reklama
hejo
dzisiaj waga ruszyła, suszarka grzejnik i nowe baterie pomogły
u mnie ja zwykle huśtawka wagowa chociaż nie grzeszę:baffled::nerd: i prawie codziennie maszeruję :dry:
ehhh

hallo!!! a gdzie wy dietowiczki? już wiem to brak cukru we krwi i nie ma sił na pisanie:-D:-D:-D

chwalicie się wynikami szybciutko:tak::tak: ba ja znów nie mam czym:no:

Wow Pauletta idziesz jak przecinka:)
Na suwaczku masz 78kg........

ja tez mam nowy suwaczek:-p....

zaczynalam ture z waga 56,8kg a dzis po 9dniach i obzarswie grillowym w niedziele mam 55;-)

No a ja 78 caly czas:eek::eek::eek:....
wez zrob moze go jeszcze raz???

jeszcze 2kg mi zostalo,dzis mam przerwe,ale od jutra znow zaczynam...mam nadzieje ze ostatnia tura:sorry2:

ło matko babki chyba się pochlastam szarym mydłem:szok:
jak wy to robicie???? ja nie grzeszę i ćwiczę i zaledwie 76,7kg :wściekła/y:
pauletta pamiętasz jak pisałam, że ważymy tyle samo po 78kg?:szok::-D:-D:-D 2kg różnicy:szok:

ms.marple to pewnie przez to że się strułam ostatnio dwie noce wymiotowałam choć w dzień sie w miare ok czułam tylko wczoraj prawie zemdlałam u koleżanki i musialam zjesc cos normalnego i wciagnełam dwie kanapki ale pozniej przez caly dzien nic bo mnie odrzucalo od jedzenia i to pewnie dlatego taki spadek mialam :tak:
ewelcia ja juz go dwa razy poprawialam :dry::dry:

reklama
Do góry