reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

hejo babki
ja ważę się codziennie żeby kontrolować swój apetyt:-D:-D
jak ważyłam się raz na tydzień to moje oczekiwania były niewspółmierne do rezultatów i szybko się zniechęcałam:nerd:

miłego weekendu laski ja niestety kwitnę w domu bo M w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki
A ja sie musze przyznac, ze zakonczylam moja dietke :zawstydzona/y:no moze nie do konca bo nadal nie jem ziemniakow, kasz, ryzu itp ale juz dzis zjadlam kromke chleba ciemnego:-pJuz ostatni tydz nie bylam na pelnej dietce bo zauwazylam, ze zaczelam miec wiekszy apetyt na slodkie(i jadlam go wiecej) niz jak sie nie dietkowalam.:dry: Za to teraz zajadam owoce i warzywa i czuje sie z tym swietnie.Niestety dietka nie pomogla na moj nieszczesny brzuch :baffled:, wiec musze zaczac wiecej cwiczyc jak tylko @ sie skonczy.Nawyk codziennego wazenia pozostal bo musze kontrolowac wage by nie nadrobic tego co stracilam:-D
zycze wytrwalosci w dalszym dietkowaniu :-)

ms.marple- ale naprawde nie ma sie czym chwalic, bo chcialam tylko pare kilo zrzucic ;-)( ktore przybylo mi przez zime, jak zwykle:dry:)Gdybym schudla tyle co pauletta czy ewelcia to bylby powod do dumy i chwalenia, chociaz z drugiej strony gdybym tyle schudla to pewnie by mnie nie bylo :-D:-D:-D
Podziwiam Was kobitki,ze tak swietnie sobie radzicie bo wiem, ile to kosztuje wysilku i zaangazowania, tak trzymac:-) i trzymam kciuki za dalsze sukcesy :-):-)

Pauletta ja tez sie nie moge doczekac....super masz wage!!!

Marcysia a ty ile schudlas???

ja dzis zaszalalam i kupilam spodnie w rozmiarze 36:szok::szok::cool2:....wchodze w nie dopinam sie ale jednak musze do nich schudnac jakies 2kg jeszcze :-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.......dzis tyle samo wazylam co przez ostatnie dwa dni (55,6kg)

hejo babki
wyobraźcie sobie , nie ważyłam się dzisiaj:szok: ja maniaczka ważenia:-D:-D
wczoraj zalaliśmy wagę kąpiąc maluszka i zastrajkowała:angry: to już moja chyba 3cia waga jak nie wyschnie do wieczora to muszę kupić następną:crazy:

dzisiaj drugi dzień protalowy , wymyśliłam zupę klopsową:-D:-D a dla familii zapiekanka ziemniaczana już się piecze
a od wczoraj fatalnie się czuję mam zawroty głowy i zapchany nos, przeziębiłam się wrrrrr jak zawsze tuz przez podróżą do PL jestem chora, to już zwyczaj

u mnie waga nadal fika koziołki

pauletta ty masz dobrą passę:-D:-D zazdroszczę
ewelcia ja mam w szafie całą rozmiarówkę dżinsów i co jakiś czas przymierzam, w które już sie mieszczę:nerd::-D:-D
marcysia gratuluję :tak::tak: zakończenia diety, powodzenia

hejo
ewelcia- ja schudlam 3.8kg tyle ile dukan wyliczyl, tylko wedlug niego mialo mi pojsc szybciej, ale gdybym nie grzeszyla pewnie by tak bylo :-p z 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-:)zawstydzona/y: Nie ukrywam, ze marzy mi sie jeszcze kilo:blink:
ms.marple-dzieki :-) ja tez ostatnio musialam zakupic nowa bo najmlodsze dziecie sie do starej dorwalo i "nozki" pourywalo i po wazeniu bo sie chwiala:no:

hejo
ewelcia- ja schudlam 3.8kg tyle ile dukan wyliczyl, tylko wedlug niego mialo mi pojsc szybciej, ale gdybym nie grzeszyla pewnie by tak bylo :-p z 56 na 52,2 to nie tak zle tylko dzis sie wazylam i 52,8 no ale @ jest i pewnie dlatego:-:)zawstydzona/y: Nie ukrywam, ze marzy mi sie jeszcze kilo:blink:
ms.marple-dzieki :-) ja tez ostatnio musialam zakupic nowa bo najmlodsze dziecie sie do starej dorwalo i "nozki" pourywalo i po wazeniu bo sie chwiala:no:

marcysia majgot 52kg:szok: wow ja tyle ważyłam chyba w podstawówce:-D:-D:-D
moja waga nadal się suszy:baffled:

reklama
Marcysia ja tez chce 52kg wazyc:szok::szok::rofl2:.......

Ms.marple jak mi sie bateria wyczerpala i nie mialam wagi chyba przez dwa dni czy przez 3 to wariowalam..az wreszcie poslzam z buta na miasto zeby kupic..specjalnie po ta baterie szlam:rofl2:

od poniedizalku do wczoraj dietowlaam,super mi szlo!!ale wczoraj..ech szkoda gadac!!!:angry:

Do góry