reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Ja jestem na Dukanie od 8 listopada....3 dni temu mi waga pokazala ze mam 6kg mniej...teraz mam zastoj i 0,5kg wiecej...czylio spadlo mi 5,5kg...
ale ostatnio jakos zaczynam podjadac...tzn zjem raz dziennie cos zakazanego:zawstydzona/y::sorry2:nie wiele ale jednak:sorry:.
Mam e-booka Dr.Dukana i znalazlam swietne forum...jest masa przepisow....prostych i smacznych;-)
Sluze pomoca

reklama
Ja jestem na Dukanie od 8 listopada....3 dni temu mi waga pokazala ze mam 6kg mniej...teraz mam zastoj i 0,5kg wiecej...czylio spadlo mi 5,5kg...
ale ostatnio jakos zaczynam podjadac...tzn zjem raz dziennie cos zakazanego:zawstydzona/y::sorry2:nie wiele ale jednak:sorry:.
Mam e-booka Dr.Dukana i znalazlam swietne forum...jest masa przepisow....prostych i smacznych;-)
Sluze pomoca

podziwiam Ja sobie jednak nie wyobrazam sniadania bez kanapki i obiadu bez ziemniakow wiec to nie dla mnie
Podjelam probe ale muj organizm sie niepotrafil przestawic Trzeba lubic te produkty
Ja widze po sobie ze bez restrykcyjnej diety tez mozna osiagnac te same efekty

dzindusia na tej diecie mozna piec cleb Dukanowy i jesc dwie kromki dziennie...ja pieklam i jak dla mnie jest super!!!!!
Pieklam 2 rodzaje buleczek-tez swietne.
Robie placuszki i znimi na szybko jem kawalek szynki z indyka lub kurczaka,w zaleznosci od dnia jak mam proteiny to klade na wierzch ogorka konserwowego jak mam P+W to klade pomidorka i cebulke.....
Mozna nalesniki Dukanowskei robic...kotleciki szkodzkie,kapuste ,golabki...jest wiele rzeczy ,ktore juz wyprobowalam ale jeszcze wiecej przede mna!!!
Sernik dietetyczny jest booooski....praktycznie w smaku nie rozni sie od normalnego...tylko ze jest z sera chudego!!!!
Tak samo wuzetka jest pyszna....

ja wcale nie czuje ze sie katuje...

mam ochote na cos slodkiego to do serka wiejskiego dosypuje kakao niskotluszczowe i slodzik...
Zmacznie i zdrowo:-D:-D:-D:-D

dzindusia na tej diecie mozna piec cleb Dukanowy i jesc dwie kromki dziennie...ja pieklam i jak dla mnie jest super!!!!!
Pieklam 2 rodzaje buleczek-tez swietne.
Robie placuszki i znimi na szybko jem kawalek szynki z indyka lub kurczaka,w zaleznosci od dnia jak mam proteiny to klade na wierzch ogorka konserwowego jak mam P+W to klade pomidorka i cebulke.....
Mozna nalesniki Dukanowskei robic...kotleciki szkodzkie,kapuste ,golabki...jest wiele rzeczy ,ktore juz wyprobowalam ale jeszcze wiecej przede mna!!!
Sernik dietetyczny jest booooski....praktycznie w smaku nie rozni sie od normalnego...tylko ze jest z sera chudego!!!!
Tak samo wuzetka jest pyszna....

ja wcale nie czuje ze sie katuje...

mam ochote na cos slodkiego to do serka wiejskiego dosypuje kakao niskotluszczowe i slodzik...
Zmacznie i zdrowo:-D:-D:-D:-D
moge prosic o przepisy:)i powiedz mi jak to jest bo tam jest napisane ze 5kg jesli chcesz schudnac to 1 dziem pierwszej fazy?nie wiem czy ja dobrze zrozumialam

ja robilam 4 dni pierwszej fazy:) i zeszlo mi 2kg;-)....
mozesz i 1 dzien zrobic...a mozesz i wiecej...

podam ci pozniej jakies przepisy bo teraz dzieci sie wsciekaja i chyba jedno drugie popchnelo:sorry2:

ewelcia wiem ze mozna samemu buleczki wypiekac i inne rzeczy robic ale jakos mnie to nie podeszlo

julia w tym linku co ci podalam sa tez rozne przepisy dla tej dietki:tak:;-) nio i powodzenia i trzymam kciuki za szybkie efekty

Julia
tu masz niezbednik Dr.Dukana-warto przeczytac
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Niezbędnik dr Dukana
tu sa przepisy
-faza uderzeniowa (I)
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza uderzeniowa
faza naprzemienna (II)
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza naprzemienna
faza utrwalajaca wage (III)

Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza utrwalania wagi

desery
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Desery

a tu chleb...jest tez w tych przepisach co podalam...ale moze nie bedzie Ci sie chcialo szukac:)
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Chleb razowy Ally

przepis na pyszne buleczki....nie wiem czy jest w przepisach bo ja mam go od kolezanki

9 lyzek otrab owsianych,
2,5 lyzki joguru naturalnego
2 lyzki skrobi kukurydzianej
2 jaja
1 lyzeczka proszku do pieczenia .
troche soli mozna dodac

4 lyzki otrab z jogurtem zblenderowac.
osobno wymieszac pozostale skladniki i na koncu dodac te otreby z jogurtem i wymieszac.
Piec 20 min w 170stopniach.

to jest przepis na 4 buleczki:)

Julia
tu masz niezbednik Dr.Dukana-warto przeczytac
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Niezbędnik dr Dukana
tu sa przepisy
-faza uderzeniowa (I)
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza uderzeniowa
faza naprzemienna (II)
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza naprzemienna
faza utrwalajaca wage (III)

Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Faza utrwalania wagi

desery
Forum diety dr Dukana • Zobacz forum - Desery

a tu chleb...jest tez w tych przepisach co podalam...ale moze nie bedzie Ci sie chcialo szukac:)
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Chleb razowy Ally

przepis na pyszne buleczki....nie wiem czy jest w przepisach bo ja mam go od kolezanki

9 lyzek otrab owsianych,
2,5 lyzki joguru naturalnego
2 lyzki skrobi kukurydzianej
2 jaja
1 lyzeczka proszku do pieczenia .
troche soli mozna dodac

4 lyzki otrab z jogurtem zblenderowac.
osobno wymieszac pozostale skladniki i na koncu dodac te otreby z jogurtem i wymieszac.
Piec 20 min w 170stopniach.

to jest przepis na 4 buleczki:)
dziekuje i zycze sobie powidzenia :)oby sie udało
ja wiem ze sama zle robie i waga stoi w miejscu poniewaz czasami zjadam 2 posiłki tzn sniadanie i obiad około 15,16 pozniej jakies jabłko i wsio do rana,moze ta dieta mnie zmobilizuje do normalnego jedzenia posiłkow:)

reklama
Do góry