reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Ewelcia masz na suwaczku :tak: 25 kg:dry::sorry2: ja nawet jeszcze dobrze nie zaczęłam diety a już mi się marzą sałata z pomidorkiem i ogórkiem :sorry2:;-)
ooo nawet suwaczka nie zauwazylam...gapa ze mnie:zawstydzona/y:

no ja o pomidorze juz dzis marzylam,ale jutro na sniadanko zjem....

Najgorsza jest pierwsza faza...pozniej II faze robilam 1/1...czyli jeden dzien bialko drugi dzien bialko + proteiny,teraz tez tak bede robic:)

Ja chce jeszcze 5kg na razie,ale zobacze jak bede wygladac i moze kolejne 5kg sprobuje albo chociaz 3kg...zobacze jak bedzie mi szlo...

Osttanio szlo mi super tylko swieta mnie zgubily:sorry2:

BArdzo pomaga forum Dukanowskie(link juz kiedys podawalam)musze chyba zaczac znow tam zagladac:)

oj ja bym nie dala rady 5/5:no:
po co sie meczyc jak takie same efekty sa na 1/1...
kolezanka miala system 2/2 i tez ok:)

Witajcie dziewczyny:-)

Jak fajnie że tak sobie tu zerkłam. Ja z zasadzie od wczoraj na dukanie [ dzis juz pełna dieta scisła]. Wczoraj pieroga złapałam do buzi jak dzieciom odgrzewałam , normalnie tak automatycznie to zrobiłam, masakra ... oj będzie ciężko:-(, ale mus to mus. Dzisiaj jest mi strasznie cieżko , bo jeszcze nie byłam na zakupach , więc tylko na jajku i s
erku jestem,jutro juz bedzie lepiej. Mi bardzo pomaga forum Dukana i pewna dobra duszyczka zaciekla dukanka. Dziewczyny trzymam kciukasy za Was i za mnie tez prosze trzymac, bo cel to 25 kg mniej.:tak::tak:a:tak:

O jak miło no to już nas jest co najmniej cztery na dukanie :-):-):-)
Mikimauro ja też wczoraj zaczęłam i lekko nie jest choć się kontroluję ale wszyscy mają przekichane bo gotuję teraz na "oko" ;-) a jak mi dzisiaj ten gulasz pachniał mmmmmm:sorry2::sorry2::sorry2:

Pauletta ja tez na poczatku gotowalam na oko ,poznije zaczelam normalnie probowac:)teraz tez probuje:)
Przeciez nie zjadasz tego jakies ogromne ilosci:)

ja dzis rano na wage stanelam po 3dniach bialkowych i mam 2kg mniej;-):tak:...jak na razie 4,5kg do celu-poznije sie zobaczy...

dzis mam P+B ...miala byc kapustka a jest zupka warzywna;-)jutro bialka znow:)

fAjnie ze jest nas wiecej...mozemy wspierac sie wspolnie:)

Mikimauro masz racje forum Dukana pomaga...i Dukanka z dobrym stazem rowniez:)

Pieklyscie chleb?

ja musze w poniedzialek upiec bo mi sie konczy:)on mnie trzyma na tej diecie:)

Ewelcia miałaś chyba na myśli P+W ;-) ja chleba nie piekę bo wolę wykorzystywać limit otrębów do czegoś innego tak jak dzisiaj do kulek czekoladowych :-):-):-):-)
fajny blog znalazłam Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
i mam dylemat mam tylko 3 kostki twarogu a dostawa w pl sklepie dopiero we wtorek :crazy: i nei wiem co zrobić serek homogenizowany czy leniwe :sorry2::sorry2::sorry2:
A i jeszcze jedno ale mnie dobija to bieganie do kibla po tym piciu:baffled:

reklama
PAuletta ja bym sernik zrobila;-):-D

Czytam teraz ogolny i wyczytalam ze robilas omleta na sniadanie...ja wczoraj po 22 robilam ale samego wciagnelam,...taka bylam glodna ze szok.

Chleb jak ja upieke z calej porcji to mi na dlugo starcza jem,2kromki na dzien...wtedy juz wcale nie uzywam otrebow:)

zaraz zobacze co to za kulki czekoladowe

EDIT:przepis fajny...na pewno kiedys zrobie:)

Ostatnia edycja:
Do góry