reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Martuana każdy sposób motywacji jest dobry jeśli jest skuteczny;-) Trzymam kciuki za szybkie rezultaty;-)Ja się głodzić nie potrafię więc chociaż Was tam podopinguję:-)

reklama
Martuana każdy sposób motywacji jest dobry jeśli jest skuteczny;-) Trzymam kciuki za szybkie rezultaty;-)Ja się głodzić nie potrafię więc chociaż Was tam podopinguję:-)
Moja droga Kasiu jak bym wyglądała tak jak Ty to pierwsze co bym zrobiła to poszła do najlepszej restauracji z pysznościami i na pewno bym sobie nie żałowała:-D;-):-)Bo lubie zjeść coś dobreeeeego nap. Hińszczyzne wow ale zostało mi tylko pomażyć A Tobie objadanie się za nas wszystkie TYLKO powiedz czy smakowało hehhe;-):tak:

Hehe. Teraz się objem a za kilka lat to się wróci i będę wyglądała jak szafa 5-drzwiowa:-D:-D:-D A swoją drogą to ja tylko 5-7 kg chciałabym zrzucić bo z wagą sprzed ciąży czułam się booooskoooo;-)

Hej dziewczyny ja mam 15kg do zrzucenia by wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.
Mam już dwójkę dzieciaczków, więcej nie planuje, wiec zabieram się ostro do dietkowania. Po raz pierwszy w życiu. Może zorganizujemy tu jakąś grupę wsparcia. Wiadomo razem będzie nam łatwiej:tak:

hahha Kasia nawet nie wiesz jak maży mi się spowrotem rozmiar 36 wow nawet ostatnio jak byłam w sklepie to złapałam się na tym że oglądam za małe ciuszki i cokolwiek mierze jest ciaaaaaaaaaaaasne rozczarowana i zła wychodze po co robić sobie nerwa ??lepiej nie chodzić po sklepach ale ja to uwielbiam:tak::szok:;-):-D:-)

Kiedyś miałam rozmiar 40 i wiem o czym mówisz. Teraz noszę dużo mniejsze rozmiary ale uraz do ciuchowych zakupów mi został:-(

Kiedyś miałam rozmiar 40 i wiem o czym mówisz. Teraz noszę dużo mniejsze rozmiary ale uraz do ciuchowych zakupów mi został:-(
Ejj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...

Ejj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...
beakta o 40ce to ja pomarzyć mogę:-D:-D:-D ale jak po głoduję z pół roku to może się wcisnę:-D

reklama
hej hej hej ruszylo sie.....dzieki dziewczynki!!!!!!!!!!!! ja od dzisiaj na sb tylko sie Ciebie musze Bozenko poradzic :zawstydzona/y: bo zielona jestem co tu jesc zeby sie najesc i zeby nie chciec chleba bo bez niego zyc nie moge:-(

Do góry