reklama
Moja droga Kasiu jak bym wyglądała tak jak Ty to pierwsze co bym zrobiła to poszła do najlepszej restauracji z pysznościami i na pewno bym sobie nie żałowała;-):-)Bo lubie zjeść coś dobreeeeego nap. Hińszczyzne wow ale zostało mi tylko pomażyć A Tobie objadanie się za nas wszystkie TYLKO powiedz czy smakowało hehhe;-)Martuana każdy sposób motywacji jest dobry jeśli jest skuteczny;-) Trzymam kciuki za szybkie rezultaty;-)Ja się głodzić nie potrafię więc chociaż Was tam podopinguję:-)
samara
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny ja mam 15kg do zrzucenia by wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.
Mam już dwójkę dzieciaczków, więcej nie planuje, wiec zabieram się ostro do dietkowania. Po raz pierwszy w życiu. Może zorganizujemy tu jakąś grupę wsparcia. Wiadomo razem będzie nam łatwiej
Mam już dwójkę dzieciaczków, więcej nie planuje, wiec zabieram się ostro do dietkowania. Po raz pierwszy w życiu. Może zorganizujemy tu jakąś grupę wsparcia. Wiadomo razem będzie nam łatwiej
hahha Kasia nawet nie wiesz jak maży mi się spowrotem rozmiar 36 wow nawet ostatnio jak byłam w sklepie to złapałam się na tym że oglądam za małe ciuszki i cokolwiek mierze jest ciaaaaaaaaaaaasne rozczarowana i zła wychodze po co robić sobie nerwa ??lepiej nie chodzić po sklepach ale ja to uwielbiam;-):-)
beakta
Mammy of boys & girl
Ejj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...Kiedyś miałam rozmiar 40 i wiem o czym mówisz. Teraz noszę dużo mniejsze rozmiary ale uraz do ciuchowych zakupów mi został:-(
beakta o 40ce to ja pomarzyć mogę ale jak po głoduję z pół roku to może się wcisnęEjj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
hej hej hej ruszylo sie.....dzieki dziewczynki!!!!!!!!!!!! ja od dzisiaj na sb tylko sie Ciebie musze Bozenko poradzic bo zielona jestem co tu jesc zeby sie najesc i zeby nie chciec chleba bo bez niego zyc nie moge:-(