reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

:no:a ja mam niedobra wiadomosc:
w radio slyszalam, ze gdzies, chyba wNiemczech zrobili porzadne badania
dot.kremow na rozstepy.
No i jest zle-ponoc w ogole nie dzialaja, zarowno takie dostepne w kazdym markecie, jak i te z gornych polek, po pare set zl.za opakowanie.
Tzn.mowili, ze w tym wszystkim wazne jest nawilzanie i odzywianie skory i w tym temacie niektore kosmetyki sa lepsze, niektore gorsze ale jesli chodzi o rozstepy to kremy na to nie dzialaja:zawstydzona/y:..a ja z drugim bejbikiem rosne i rosne i lepiej nie bedzie;-)eh

reklama
przeczytalam wszyyystkie posty i wybieram sie na sb :tak: musze tu wszystkie zwerbowac na nowo!!! musi mnie ktos dopingowac bo ja sie nie umiem dietkowac:no:

Witam. Mi tez jakas dietka sie przydala ale ja to chyba nie potrafie zyc bez slodyczy:-D A moze znacie jakas dieta oparta na slodkosciach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja do środy opróżniam szafki z pokus , robię dietetyczne zakupy i startuję bo już mam porządnego kaca moralnego:sorry:

basen raz w tygodniu tez by się przydał:eek:

No te moralniaki są najgorsze:-D Ja ostatnio wyciagnęłam stepper z szafy i ćwiczę z Pączusiem jako obciążeniem:-) Bożenka a jak Ty sobie radzisz ze słodkimi pokusami?? Bo ja mogę niczego nie jeść a słodkie codziennie musi być:eek:

reklama
No to laseczki zaczynamy!!!! Bo do świąt zamierzam być duuuuuuuuuuużo mniejsza:-D mamy zamiar lecieć gdz:-Dieś na jakieś wyspy no i wkońcu chce się wbić w jakieś leginsy wow już się nie moge doczekać:-D:szok:;-) A wczoraj wpadłam na pomysł zlikwidowania wszystkich ciuszków tych z przed ciąży i będe sobie kupowała w ramach nagradzania sie hhahha za kilogramy które zgubie heheh jak z dzieckiem które trze;-)ba zmotywować ale niezłe sterty się uzbierały M musi wywieść do lumpa hah Ale nawet nie wiecie jak to działa sprawdziło się po Martynie;-):tak:

Do góry