reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
A mi wczoraj m kupil Raffaello bo we wtorek mialam imieniny i wkurzylam sie na maxa,mogl mi kupic cos innego a takto zjadlam 3raffaello i poszlam spac;-)
Jak bym dostala przyzwolenie to nie poszla bym spac tak szybko :-D
Polecam Wam dietę proteinową, przez 2 miesiące zrzuciłam około 10 kg :-):-):-):-):-):-)...

co to za dietka?

A ja dziewuszki moze i grzesze ale strasznie sie ciesze ze cos mi spadlo, ale to dzzieki codzinnym cwiczeniom.Nareszcie zmiescilam sie w niektore spodnie, ktore do tej pory sie kurzyly.Na wage nie staje bo sie stresuje.Narazie.Wole mierzyc co jakis czas ciuszki i widziec rezultaty.Nic mnie taknie cieszy :-D

Jak bym dostala przyzwolenie to nie poszla bym spac tak szybko :-D

co to za dietka?

A ja dziewuszki moze i grzesze ale strasznie sie ciesze ze cos mi spadlo, ale to dzzieki codzinnym cwiczeniom.Nareszcie zmiescilam sie w niektore spodnie, ktore do tej pory sie kurzyly.Na wage nie staje bo sie stresuje.Narazie.Wole mierzyc co jakis czas ciuszki i widziec rezultaty.Nic mnie taknie cieszy :-D

Wczoraj zjadlam reszte i smacznie zasnelam:-D:-D:-D
Dobra chyba starczy tych grzeszkow.....no ale piwko jeszcze nie pite:no:moze dzis.

Fajnie ze widac efekty,cwicz cwicz.
Cos takiego na szybko znalazlam:
dieta proteinowa - Odchudzanie

Ech zarzekalam sie zarzekalam i co? Tak bardzo chce schudnac ze od dwoch dni jesten na diecie Norweskiej,noo ciekae czy wytrzymam ulala

gastone, ja po norweskiej miałam meeegaJOJO:-( i słabo mi strasznie było przez cały czas jej stosowania, mało nie zemdlałam...

jak wam idzie babki?
gastone wytrzymałaś reżim?

u mnie dzisiaj zaklęte 72 spadło:tak: jupi nowy rekord 71,6kg uff
dziewczynki na spotkanku zauważyły, że mam za duże spodnie ale się zdziwiłam, bo ja byłam szczęśliwa jak w nie weszłam:tak: a one już luźne uffff do urlopu już niedaleko a tu jeszcze tyle sadła:no:

gastone, ja po norweskiej miałam meeegaJOJO:-( i słabo mi strasznie było przez cały czas jej stosowania, mało nie zemdlałam...

hahah no i wytrzymalm cale 4 dni :-D Za duze zawroty glowy, sennosc i wogle brak energii i powiedzialam stop.Znow wrocilam do zdrowego odzywiania no i czasem grzesze jak kazda z nas :-D

reklama
hop hop !!!!! jest tu kto ???
kurczęta wątek umarł jak moja dieta:baffled:

wracać mi tutaj szybciutko i wspierać!!!!
mojA WAGA zaczęła rosnąć:wściekła/y: a urlop zbliża się dużymi krokami:no:
dzisiaj jeszcze zapcham się frykasami , które już zaczęłam gromadzić w domu, tak żeby mi obrzydły od jutra wracam na 1 fazę diety SB,:tak::tak:

poniżej suwaczki, niestety nie ma się czym chwalić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak widać znów rośnie

mpf_07d81e4ddb7101f4aa6295faa8f4200f.png

mpzwf_869392a5e8ffc2f83c7a809ec19329eb.png

Do góry