magdalena81
Entuzjast(k)a
Polecam Wam dietę proteinową, przez 2 miesiące zrzuciłam około 10 kg :-):-):-):-):-):-)...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bym dostala przyzwolenie to nie poszla bym spac tak szybkoA mi wczoraj m kupil Raffaello bo we wtorek mialam imieniny i wkurzylam sie na maxa,mogl mi kupic cos innego a takto zjadlam 3raffaello i poszlam spac;-)
Polecam Wam dietę proteinową, przez 2 miesiące zrzuciłam około 10 kg :-):-):-):-):-):-)...
Jak bym dostala przyzwolenie to nie poszla bym spac tak szybko
co to za dietka?
A ja dziewuszki moze i grzesze ale strasznie sie ciesze ze cos mi spadlo, ale to dzzieki codzinnym cwiczeniom.Nareszcie zmiescilam sie w niektore spodnie, ktore do tej pory sie kurzyly.Na wage nie staje bo sie stresuje.Narazie.Wole mierzyc co jakis czas ciuszki i widziec rezultaty.Nic mnie taknie cieszy
gastone, ja po norweskiej miałam meeegaJOJO:-( i słabo mi strasznie było przez cały czas jej stosowania, mało nie zemdlałam...