reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Jajko w szklance:
do zimnej wody wkladamy jajco, zagotowujemy, zmniejszamy stopien na plycie/gaz i gotujemy 3 minuty (ja gotuje na stopniu 1.5 na plycie). Po 3 minutach wyciagamy jajco, dajemy pod zimna wode, uderzamy w srodkowej czesci o kant szklanki, zeby mozna bylo je rozpolowic i lyzeczka do szklanki wybieramy zawartosc. Dodajemy troszke maselka i soli i mieszamy calosc dokladnie. Gotowe :-)
Czasami wkruszam Sarze do tego troche chleba albo bulki albo dodaje szczypiorku albo szynki.

reklama
witam dziewczeta!!!
to ja aga 31.pamietacie mnie jeszcze??? nie mogłam sie zalogowac pod starym nickiem wiec stad ta aga1974.korzystam grzecznosciowo z netu u kolezanki wiec tylko szybko skrobne 2 słowa.
u mnie zyciowa rewolucja. rozstałam sie z m.mieszkam teraz sama z dziewczynami. andzela i ewkA.dziewczyny zdrowe.ewka rosnie jek na drozdzach. byc moze po nowym roku do was wroce.chciałabym bardzo bo bardzo mi was brakuje.pracuje cały czas.wiecej szczegółow pewnie po nowym roku.
pozdrawiam was gorąco.
zdrowych wesołych świąt i szczesliwego nowego roku ode mnie andzeli i ewki.

Aga super, że jesteś :-) bo nam Ciebie brakowało. zastanawiałysmy się co się z Tobą dzieje :tak:
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i dziewczyn. Zdrowych ciepłych Świąt :-)
i czekamy na Ciebie po Nowym Roku :-)

aaa, czy będziesz korzystała z tego nowego nicka? jak tak, to poprosimy admina o dostęp dla Ciebie do wątków zamkniętych :tak:

leyna jak juz bede miala komputer i net w domu(m oczywiscie jak sie wyprowadzal to zabral komputer.kut........s jeden):wściekła/y: to bede starała sie odzyskac dostep do starego konta. pozdrawiam jeszcze raz.buziaki.:-)

reklama
aga dobrze, ze się pokazałaś, szkoda, ze ze smutnymi wieściami, no ale... jak będziesz chciała dostęp do zamkniętego pod tym nikiem to daj znać:tak:

Do góry