reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

U nas mały sukces - Pszczoła "przeprosiła" się z zupką jarzynową (wtranżoliła dzisiaj prawie pół słoiczka Bobovity:tak:) i z soczkiem jabłkowo-marchewkowym przecierowym Bobofrut. Ponadto, ponieważ skończył się kleik ryzowy, zakupiłam kaszke ryzowa z bananami i, po pierwszym zdziwieniu, od trzech dni, a raczej wieczorow zjada jej po 100-120ml:-) Hurra!:-D

reklama
jagga to chyba zależy od sklepu- bo u mnie jest kilka rossmanów i w jednych wybór jest większy w innych mniejszy... chyba po prostu sama musisz sie rozejrzeć

U nas mały sukces - Pszczoła "przeprosiła" się z zupką jarzynową (wtranżoliła dzisiaj prawie pół słoiczka Bobovity:tak:)

dominique gratuluję!!!

ja jak do tej pory zupek jeszczse nie wprowadziłam... dzis była premiera- podobnie jak u dominique- jarzynowa... niestety próba nie powiodła się:no::no:
no nic- poszukamy innych smaków

no to wielkie brawo dla pszczoly ...oby tak dalej...my narazie na cycu ( ciag dalszy ) od przyszlego tygodnia probojemy znowu cos podawac ....ale caly czas mam to pytanie o ta cholerna pietrudszke czy moge zamiast kozenia dawac nac do zupy bo u nas to z tym dramat ?!!

Sandara, jak masz zaufanie do tej lekarki, to podaj. Jak nie, to zapytaj innego lekarza. Zona mojego kuzyna jest teraz w ciazy. Na wizycie lekarz przepisal jej jakis lek. W domu przanalizowala jego sklad (jest chemikiem) i dopatrzyla sie skladnika, ktorego kategorycznie nie wolno podawac ciezarnym. Zadzwonila do tego lekarza, a on do niej: "Ale pani drobiazgowa! Jedna literke pomylilem." :szok: :wściekła/y: Wiecej do niego ne poszla...

Dominique! Gratulacje dla Pszczoly! Piotrus krzywi sie teraz na wszystko, co mu daje...

Mam pytanie czy któraz z Was moze zaopatruje sie w rossmanie(chyba Leyna) czy jest tak spory wybór słoiczkow z zarełkiem i jakie są ceny zblizone do tych w marketach??

Cenowo jest atrakcyjnie jeśli chodzi np o porównanie ze sklepami, nawet tymi dużymi supermarketami - przynajmniej w Poznaniu. Niestety, nie ma zbyt dużego wyboru. Ale np.
- soczki Gerbera i Bobofruta kosztują 1,69 zł - gdzie indziej od 1,79-2,09
- jarzynki z króliczkiem lub kurczaczkiem Gerbera kosztują 2,29 - gdzie indziej od 2,55-3,00 zł
to tylko przykładowe z cen - porównywałam z poznańskim Makro, Selgrosem, Geantem, Tesco no i osiedlowymi sklepami a także ze sklepami z art. dla dzieci np. Akpol

Dzięki za info odnosnie rossmana ja zazwyczaj kupuje w cerfurze bo mam obok ale ze jade do rodzicow to myslałam o zrobieniu zaoptarzenia w rossmanie bo akurat tam jest ,innych wikeszych marketow tam nie ma ..

reklama
Do góry