reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Proba podania Cheerios'ow z mlekiem na pierwsze sniadanie skonczyla sie na 1 malej lyzeczce wiec dalej beda sluzyc jako przekaska bez mleka
Proba podania Cheerios'ow z mlekiem na pierwsze sniadanie skonczyla sie na 1 malej lyzeczce wiec dalej beda sluzyc jako przekaska bez mleka
No właśnie, u nas było tak samo ;-)
a u nas z mlekiem przechodza tlyko ze my znow za duzo mleka nie mozemy. Ja jestem wlasnie na etapie gdzie chce Patowi podawac mleko (butelke) tylko rano po obudzeniu i wieczorem przed snem. Czyli z 4 razy chce zejsc na dwa.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sara pije mleko 1 raz - wieczorem, przed snem ok. 300ml albo ewentualnie rano lub w poludnie w ramach przekaski, ale to rzadko. Dodatkowo raz dziennie je kaszke na mleku, jogurt albo serek i ser zolty/bialy itp. Wydaje mi sie, ze wystarczajco :-)
A mleko Junior normalnie ubostwia :-)
A mleko Junior normalnie ubostwia :-)
u mnie na odwrót, Alka za mało pije mleka, rano tylko wypija ok. 120-150 i tyle, za to innymi rzeczami nie gardzi, wczoraj zjadła 4 pierogi z kapustą i grzybami, na szczęście brzuch jej nie bolał i dupy nie rozerwało
wczoraj zjadła 4 pierogi z kapustą i grzybami, na szczęście brzuch jej nie bolał i dupy nie rozerwało
reklama