reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

u nas kroloja ziola prowansalskie, magi tez juz wcina w zupie, nie sole, ale dodaje ziarenka smaku, mala je juz to co my, oprocz rzeczy smazonych

czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??

redaktorka- jak robie dla nas makaron zapiekany z tuńczykiem i serem to mała aż sie trzesie bo tak lubi i nic jej póxniej nie jest:-pale trzeba kupic sprawdzonego tuńczyka, ja kupuje Rio.

reklama
Co do ryb to my czekamy jeszcze alergicy pozniej moga jej jesc moja kuzynka jak powacha rybe odrazu sie dusi i puchnie,nie wyobrazam sobie co by bylo jak by zjadla:szok:a jej maz rybak zn.lubi lowic i sam musi je patroszyc :-Ddobrze mu tak!!!!!!;-)
A ja jutro probuje banana ciekawe co bedzie ?:-p

Co do ryb to my czekamy jeszcze alergicy pozniej moga jej jesc moja kuzynka jak powacha rybe odrazu sie dusi i puchnie,nie wyobrazam sobie co by bylo jak by zjadla:szok:a jej maz rybak zn.lubi lowic i sam musi je patroszyc :-Ddobrze mu tak!!!!!!;-)
A ja jutro probuje banana ciekawe co bedzie ?:-p
pati Ewka tez jest alergikiem ,ale juz po mału widze ze coraz mniej alergicznie reaguje. ostatnio dałam jej własnie rybe i nic jej nie jest

Jagoda je juz od jakiegos czasu jagody takie prosto z lasu, tylko daje odrobinke cukru, bo same bez jej niespecjalnie smakuja i wypluwa, ale jak cukier jest to wcina normalnie takie jagody lesne bez miksowania i niczego poza tym :-)
Pati, ale co dziecko to inny smak - moja tych jagod z jablkiem Hippa nie chce jesc...

reklama
Do góry