sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja osobiscie szpinak uwielbiam :-) Zrobilam kilka tyg. temu pierogi z farszem ze szpinaku i fety z duza iloscia czosnku :-) Pycha. Mam pomrozone.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mi smaka naronilas jak mala wstanie to ide pozbierac szpinak a jak mozgo go mrozic?? tak od razu zerwany czy przesmazyc troche??Ja osobiscie szpinak uwielbiam :-) Zrobilam kilka tyg. temu pierogi z farszem ze szpinaku i fety z duza iloscia czosnku :-) Pycha. Mam pomrozone.
ale mi smaka naronilas jak mala wstanie to ide pozbierac szpinak a jak mozgo go mrozic?? tak od razu zerwany czy przesmazyc troche??
ja dziś bez kolacji slinka mi leci i licze na przepis ;-)Ja osobiscie szpinak uwielbiam :-) Zrobilam kilka tyg. temu pierogi z farszem ze szpinaku i fety z duza iloscia czosnku :-) Pycha. Mam pomrozone.
zobacze zrobie na obiad moze zje przepis pychaFabala -My teraz szpinakowi jesteśmy bo mała musi wcinać i najbardziej lubi to:
na oliwie podsmażam szpinak , ciut soli i wbijam jajko, wszystko mieszam a do tego wrzucam drobny ugotowany makaron, posypuje świeżo startym parmedżano, mała jakby mogła to jadła by codziennie
w wersji dorosłej:
na oliwie podsmażam posiekana cebule, do tego dużo czosnku rozgniecionego, wrzucam szpinak , podaje ze spagetti(może byc ryż) i parmedżano-PYCHA:-)
małej dzis dałam mleko waniliowe i tez pluła chyba sobie odpuszcze i skończymy na kaszkach