reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

zrobilam tak dalam szpinak na oliwe z oliwek i podsmazylam do tego wrzucilam zolty ser az sie rozpuscil i makaron plus obok jajko smazone i wyszlo pycha - chyba zostane fanka szpinaku :-D zobaczymy co na to moje dziecie :-D
 
reklama
u nas kroloja ziola prowansalskie, magi tez juz wcina w zupie, nie sole, ale dodaje ziarenka smaku, mala je juz to co my, oprocz rzeczy smazonych

czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??
 
reklama
ja dosłądzam kaszę manną, sól równiez dodaje - do zupek, ziemniaków, czy ryżu... a oprócz tego- zioła prowansalskie, bazylia, czasami odrobina ziarenek smaku... no i oczywiście zielenizna:tak::tak:

redaktorka- ja to bym się jeszcze wstrzymała z tym tuńczykiem z puszki... w ogóle nie mam przekonania do konserw rybnych

ja małej staram się podawać rybę przynajmniej raz w tyg. jeśli nie własnej roboty, to słoiczkową z bobovity- choć ta dla mnie cholernie śmierdzi- ale juli bardzo smakuje
 
Do góry