zrobilam tak dalam szpinak na oliwe z oliwek i podsmazylam do tego wrzucilam zolty ser az sie rozpuscil i makaron plus obok jajko smazone i wyszlo pycha - chyba zostane fanka szpinaku zobaczymy co na to moje dziecie
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
a ja wczoraj zapodałam Piotrkowi słoiczkowe "Risotto z pieczarkami". Smakowało
Dobre jest, dobre, potwierdzam :-) ale musze do niego (i do innych dan) zawsze kapnac troszke wody, bo Sara woli takie rzadsze.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Obiadki sloiczkowe nie, ale jak sama jej cos robie to sole troszke sola morska jodowana i jak np. robie jej kisiel to daje niewiele cukru.Dziewczy a dosalacie i dosładzacie pokarmy?
ja daje przyprawy najmniej soli w sumie a reszta co mi pod reke wpadnie bazylie oregano papryka itdDziewczy a dosalacie i dosładzacie pokarmy?
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas kroloja ziola prowansalskie, magi tez juz wcina w zupie, nie sole, ale dodaje ziarenka smaku, mala je juz to co my, oprocz rzeczy smazonych
czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??
czy mozna juz podac tunczyka np, w sosie wlasnym??
reklama
ja dosłądzam kaszę manną, sól równiez dodaje - do zupek, ziemniaków, czy ryżu... a oprócz tego- zioła prowansalskie, bazylia, czasami odrobina ziarenek smaku... no i oczywiście zielenizna
redaktorka- ja to bym się jeszcze wstrzymała z tym tuńczykiem z puszki... w ogóle nie mam przekonania do konserw rybnych
ja małej staram się podawać rybę przynajmniej raz w tyg. jeśli nie własnej roboty, to słoiczkową z bobovity- choć ta dla mnie cholernie śmierdzi- ale juli bardzo smakuje
redaktorka- ja to bym się jeszcze wstrzymała z tym tuńczykiem z puszki... w ogóle nie mam przekonania do konserw rybnych
ja małej staram się podawać rybę przynajmniej raz w tyg. jeśli nie własnej roboty, to słoiczkową z bobovity- choć ta dla mnie cholernie śmierdzi- ale juli bardzo smakuje