reklama
Z tego co wiem to kakao uczula, czekolada też. Z drugiej strony nasze dzieci są już duże i jeśli nie są w grupie ryzyka alergii to można małymi kęskami próbować. Ja jeszcze się wstrzymam z najsilniejszymi alergenami jakiś czas, ale pewnie nie długo, skoro Natek tak ładnie wyrósł już ze skazy mlecznej :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja tez z tego co wiem to kakao uczula. Ostatnio dałam jej kawaleczek czekolady ale na szczescie nic jej nie było
dzustta
Mama sierpniowa'06
Matyla jest alergikiem i szpinak i buraki zajada. Szpinak oczywiście podaje jej z ziemniakami plus np. mięsko z indyka i nieraz dodaje łyżeczkę oliwy z siemienia lnianego a buraczki koniecznie rozdrobione bo inaczej mi nie zje.
ollesia
mama Krecików
Ale sie slodko zrobilo na tym watku, jak mnie nie bylo!
Piotrus tez je juz duzo nowych rzeczy, ale nasze obiady nie robia na nim specjalnego wrazenia. Podobnie jak Maja Redaktorki uwielbia chleb! Ostatnio zazyczyl go sobie do zupki - jak dorosly, ciezko pracujacy chlop! Ze slodyczy je biszkopciki i herbatniki. Z czekolada zaczekam jeszcze troche.
Piotrus tez je juz duzo nowych rzeczy, ale nasze obiady nie robia na nim specjalnego wrazenia. Podobnie jak Maja Redaktorki uwielbia chleb! Ostatnio zazyczyl go sobie do zupki - jak dorosly, ciezko pracujacy chlop! Ze slodyczy je biszkopciki i herbatniki. Z czekolada zaczekam jeszcze troche.
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja równiez z czekoladą chcę jeszcze poczekac Ten kawełek co jej ostatnio dałam to w sumie był z upierdliwych nalegań ciotki no i przy okazji sprawdzilam jaka będzie jej reakcja uzuleniowa