reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
O kurka u nas czegos takiego nie ma!! a to juz mozna takim maluchom podawac?? kurcze sama bym taka zjadla. Wyglada apetycznie.

Redaktorka ja do mleka z kaszką mam specjalny smoczek. Ma takie nacięcie, o jakim pisze Karoo. Z canpola to nr 4

Leika z tym miodem to nie wiedziałam :szok:

a w tej kanapce to jest chyba kakao, prawda? to nie uczula?

Z tego co wiem to kakao uczula, czekolada też. Z drugiej strony nasze dzieci są już duże i jeśli nie są w grupie ryzyka alergii to można małymi kęskami próbować. Ja jeszcze się wstrzymam z najsilniejszymi alergenami jakiś czas, ale pewnie nie długo, skoro Natek tak ładnie wyrósł już ze skazy mlecznej :-)

ja mam pytanko odnosnie szpinaku i burakow czy ktos probowal i jak dzieci je toleruja w sensie smakowym??????chodzi o alergikow;-)

Matyla jest alergikiem i szpinak i buraki zajada. Szpinak oczywiście podaje jej z ziemniakami plus np. mięsko z indyka i nieraz dodaje łyżeczkę oliwy z siemienia lnianego a buraczki koniecznie rozdrobione bo inaczej mi nie zje.

Ale sie slodko zrobilo na tym watku, jak mnie nie bylo! :-D

Piotrus tez je juz duzo nowych rzeczy, ale nasze obiady nie robia na nim specjalnego wrazenia. Podobnie jak Maja Redaktorki uwielbia chleb! Ostatnio zazyczyl go sobie do zupki :-p- jak dorosly, ciezko pracujacy chlop! :-D Ze slodyczy je biszkopciki i herbatniki. Z czekolada zaczekam jeszcze troche.

reklama
Do góry