reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

ale macie fajnie u mnie z jedzeniem cienko 2 posilki mleczke tzn rano butle 210 ml a wieczorem kasza bo jogurt jest dla niej blleee serek tez jedyne co to danio zjadla a nawet jak robi jakies nalesniki czy babeczki z kaszy manny i mleka czy owoce z jogurtem to nie chce cholernik jesc :no:

reklama
Mala przerwa w pracy :-D A co, nalezy mi sie ;-)

Ale naskrobalyscie na tym watku :-D

Co do ilosci mleka to Sara wypija 2-3 razy na dobe po ok. 220 ml, no i mamy wielki come back do kaszek mlecznych :-D Je od 3 dni na sniadanie z pogniecionym calym bananem - wcina az milo :-)

Leyna, a Ty co myslalas - ze jak raz dasz Piotrusiowi herbatniczka maslanego to bedzie nim plul ;-) :-D Teraz nie da Ci spokoju ;-)

Karoo, szkoda, ze Sara nie je jajek, bo przepis na omlecika brzmi apetycznie :-)

Dzustta, Sara takich plam na buzi, ktore znikaja po 1-2h dostaje po jajku.

A ja wczoraj zrobilam Sarze na 2 dni krupniczku :-) Zjadla cala duza miche! Myslalam, ze w polowie powie, ze dosc, a ta otwierala paszcze i wolala 'da' :-D

Mada, musze w koncu kupic Sarce ta mleczna kanapke skoro tak ja zachwalacie dla malych :-D Ja osobiscie bardzo to lubie :-)

mleko u nas stoi 2 x 210 , mala duzo je nabialu; zolty ser, danonki, twarozki, jogurty a za to obrazila sie na kasze z kawalkami jablka i jakimis kuleczkami, kasza musi byc "gladka";-)

Moja co tydzien ma inne smaki - raz kaszki sa bee, innym razem tylko je by jadla, to samo z owocami - raz w kawalkach, raz tarte na mus :-) itd. itp.
Za to wedline, ser zotly i parowki moglaby jesc non stop - na co jej oczywiscie nie pozwalam :-) Co za duzo to niezdrowo :-)

moja to czasem je jak szalona a czasem wybrzydza..ale przewaznie gustuje w slodkich rzeczach
A moja preferuje na slono :-)

Sara zjadla wczoraj cale prince polo, no i ma troche krostek dzisiaj na buzce i szyjce.:-p A zjadla je dlatego, ze moja mama gotujac obiad chciala ja na chwile czyms zajac i to miala akurat pod reka (kapitalny pomysl ;-) ). No i przygotowujac jedzenie zapomniala sobie moja rodzicielka, ze dala to malej, a jak sie zorientowala to juz go nie bylo :-D

sandra- sarka pewnie w siódmym niebie,że pozwolono jej na takie słodkości:-D:-D

moja julia kilka dni temu zrzuciła ze stołu (wraz z obrusem) otwarte opakowanie ptasiego mleczka...na szczęscie w pore to odkryłam... ale i tak zdążyła zjeśc kilka sztuk, a przy tym umorusac sie od stóp do głów:-p:-p

sandra- sarka pewnie w siódmym niebie,że pozwolono jej na takie słodkości:-D:-D

moja julia kilka dni temu zrzuciła ze stołu (wraz z obrusem) otwarte opakowanie ptasiego mleczka...na szczęscie w pore to odkryłam... ale i tak zdążyła zjeśc kilka sztuk, a przy tym umorusac sie od stóp do głów:-p:-p

Wyobrazam sobie jaka musiala miec minke jak jej to ptasie mleczko zabralas, no i jaka musiala byc brudna :-D Ja widzialam tylko kojec, wiec wole nie wyobrazac sobie jak Sara musiala wygladac po tym prince polo :-)

reklama
Sarka, Julka słodkie dziewczyny :-)

ja jeszcze takich rzeczy Piotrkowi nie daję. ostatnio dałam trochę chlebka z masełkiem. krzywił się okrutnie, ale jadł :tak:

Do góry