ale macie fajnie u mnie z jedzeniem cienko 2 posilki mleczke tzn rano butle 210 ml a wieczorem kasza bo jogurt jest dla niej blleee serek tez jedyne co to danio zjadla a nawet jak robi jakies nalesniki czy babeczki z kaszy manny i mleka czy owoce z jogurtem to nie chce cholernik jesc
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mala przerwa w pracy A co, nalezy mi sie ;-)
Ale naskrobalyscie na tym watku
Co do ilosci mleka to Sara wypija 2-3 razy na dobe po ok. 220 ml, no i mamy wielki come back do kaszek mlecznych Je od 3 dni na sniadanie z pogniecionym calym bananem - wcina az milo :-)
Leyna, a Ty co myslalas - ze jak raz dasz Piotrusiowi herbatniczka maslanego to bedzie nim plul ;-) Teraz nie da Ci spokoju ;-)
Karoo, szkoda, ze Sara nie je jajek, bo przepis na omlecika brzmi apetycznie :-)
Dzustta, Sara takich plam na buzi, ktore znikaja po 1-2h dostaje po jajku.
A ja wczoraj zrobilam Sarze na 2 dni krupniczku :-) Zjadla cala duza miche! Myslalam, ze w polowie powie, ze dosc, a ta otwierala paszcze i wolala 'da'
Mada, musze w koncu kupic Sarce ta mleczna kanapke skoro tak ja zachwalacie dla malych Ja osobiscie bardzo to lubie :-)
Ale naskrobalyscie na tym watku
Co do ilosci mleka to Sara wypija 2-3 razy na dobe po ok. 220 ml, no i mamy wielki come back do kaszek mlecznych Je od 3 dni na sniadanie z pogniecionym calym bananem - wcina az milo :-)
Leyna, a Ty co myslalas - ze jak raz dasz Piotrusiowi herbatniczka maslanego to bedzie nim plul ;-) Teraz nie da Ci spokoju ;-)
Karoo, szkoda, ze Sara nie je jajek, bo przepis na omlecika brzmi apetycznie :-)
Dzustta, Sara takich plam na buzi, ktore znikaja po 1-2h dostaje po jajku.
A ja wczoraj zrobilam Sarze na 2 dni krupniczku :-) Zjadla cala duza miche! Myslalam, ze w polowie powie, ze dosc, a ta otwierala paszcze i wolala 'da'
Mada, musze w koncu kupic Sarce ta mleczna kanapke skoro tak ja zachwalacie dla malych Ja osobiscie bardzo to lubie :-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Karoo...dzieki za przeps na omlecik..sprobuje w ten sposob
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
mleko u nas stoi 2 x 210 , mala duzo je nabialu; zolty ser, danonki, twarozki, jogurty a za to obrazila sie na kasze z kawalkami jablka i jakimis kuleczkami, kasza musi byc "gladka";-)
sandra1982
Moja co tydzien ma inne smaki - raz kaszki sa bee, innym razem tylko je by jadla, to samo z owocami - raz w kawalkach, raz tarte na mus :-) itd. itp.
Za to wedline, ser zotly i parowki moglaby jesc non stop - na co jej oczywiscie nie pozwalam :-) Co za duzo to niezdrowo :-)
Za to wedline, ser zotly i parowki moglaby jesc non stop - na co jej oczywiscie nie pozwalam :-) Co za duzo to niezdrowo :-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
moja to czasem je jak szalona a czasem wybrzydza..ale przewaznie gustuje w slodkich rzeczach
sandra1982
A moja preferuje na slono :-)moja to czasem je jak szalona a czasem wybrzydza..ale przewaznie gustuje w slodkich rzeczach
Sara zjadla wczoraj cale prince polo, no i ma troche krostek dzisiaj na buzce i szyjce. A zjadla je dlatego, ze moja mama gotujac obiad chciala ja na chwile czyms zajac i to miala akurat pod reka (kapitalny pomysl ;-) ). No i przygotowujac jedzenie zapomniala sobie moja rodzicielka, ze dala to malej, a jak sie zorientowala to juz go nie bylo
sandra- sarka pewnie w siódmym niebie,że pozwolono jej na takie słodkości
moja julia kilka dni temu zrzuciła ze stołu (wraz z obrusem) otwarte opakowanie ptasiego mleczka...na szczęscie w pore to odkryłam... ale i tak zdążyła zjeśc kilka sztuk, a przy tym umorusac sie od stóp do głów
moja julia kilka dni temu zrzuciła ze stołu (wraz z obrusem) otwarte opakowanie ptasiego mleczka...na szczęscie w pore to odkryłam... ale i tak zdążyła zjeśc kilka sztuk, a przy tym umorusac sie od stóp do głów
sandra1982
sandra- sarka pewnie w siódmym niebie,że pozwolono jej na takie słodkości
Wyobrazam sobie jaka musiala miec minke jak jej to ptasie mleczko zabralas, no i jaka musiala byc brudna Ja widzialam tylko kojec, wiec wole nie wyobrazac sobie jak Sara musiala wygladac po tym prince polo :-)
reklama