reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

ja jeszcze takich rzeczy Piotrkowi nie daję. ostatnio dałam trochę chlebka z masełkiem. krzywił się okrutnie, ale jadł :tak:
Ja tez nie daje ;-);-);-) Nie ma to jak babcia :-D
Chlebek albo buleczke z maselkiem Sara uwielbia, ale daje jej tak 2-3 razyw tygodniu, nie codziennie.

reklama
u nas dzien bez chleba, to dzien stracony;-):-D

lecimy juz na mleku nr 3, mam pytanie czy do mleka z kleikiem potrzebny jest inny smoczek niz do samego mleka???

Ja tez nie daje ;-);-);-) Nie ma to jak babcia :-D
Chlebek albo buleczke z maselkiem Sara uwielbia, ale daje jej tak 2-3 razyw tygodniu, nie codziennie.
sandra a Sara nie ma wysypki po masle?
ja dzis kupiłam Ewie biszkopty,jeszcze nie widziałam zeby moje dziecie z takim smakiem cos wsuwało,jak zjadła to była taka afera o drugiego ze musiałam jej dac.
mam nadzieje ze megawysypki nie dostanie.

Aga, po masle, mleku krowim (modyfikowanym, na ktorym robione sa deserki, kaszki itd.), cielecinie itd. nic jej nie jest. Tylko po jajkach i wiekszej ilosci czekolady - co wiem po wczorajszym prince polo ;-) Na szczescie juz jej wysypka wokol buzki zniknela prawie calkowicie.

a u nas zadebiutowała dzis mleczna kanapka- bosze julia niemalże w całości ja połknęla:-D:-D
:-D Ale musiala jej smakowac :-)
A Wy te mleczne kanapki dajecie w ramach deseru/podwieczorku (osobny posilek) czy jako przekaske?

Kupilam Sarze owsianke na smietance z Bobovity na sniadanko - ciekawe czy bedzie jej smakowac :-) A na podwieczorek ma teraz owsianke owocowa :-)

ja mleczną kanapkę podaje jako podwieczorek ale nie codziennie:-)
Wama-to sa jakby dwa biszkopty takie miekkie z kakaowe a w środku mleczna masa nie umiem dokładniej opisać, podaje się z lodówki:-)

reklama
u nas dzien bez chleba, to dzien stracony;-):-D

lecimy juz na mleku nr 3, mam pytanie czy do mleka z kleikiem potrzebny jest inny smoczek niz do samego mleka???
No, dobre sa smoczki crosscut, taki iks maja naciety gdzie normalne smoczki maja dziure - np z canpola niby jest po 18 miesiacu, ale jest dokladnie taki sam jak inne do kaszek, moja juz od dawna z takiego smoka je na wieczor.

Do góry