reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

kupuję morliny pakowane po 2 x 3 szt. to są niby kiełbaski dla dzieci, parówki też mają z tych morlin, zwykłych parówek nie próbowałam;-)

reklama
na naszym terenie Morliny sa spalone, malo kto kupuje, bo przejal je jakis koncern amerykanski, i nastawili sie na masowa produkcje......ludzie, mowia,ze nic dobrego w nich nie ma

u nas popoularne i uwazane za b.dobre, sa wedlinyz Łysych, nie wiem czy u was sa??

Dziewczyny, a jesteście w stanie powiedzieć, które parówki są najlepsze? Najwyższej jakości i z jak najmniejszym dodatkiem chemi? Cena bez znaczenia.

Ja kupuje w Gzelli tez odtluszczone i mala bardzo lubi, albo cielece, jak znajde takie ktore kosztuja kolo dwoch dych, bo wtedy wiem, ze dobre ;-)

Ja ostatnio kupiłam Dawidki i dałam małemu pół ugotowanej parówki, pokrojonej w paseczki łatwe do żucia. Niby mu smakowało, ale to była bardziej zabawa niż jedzenie. Głównym posiłkiem na śniadanie nadal jest kaszka ;)

reklama
ja juz tez bym chciala dac chlebek albo cos ale jak nie na jaj uczulona tp maka pszenna a bulki kukurydziane jej nie smakuja:-(

Do góry