a moze w naslesnikach by przeszlo??? tam sie daje cale jajko i moze z owocem by zjadladziewczyny....jak dac malej jajko, wczesniej jadla same zoltko i bylo oki a jak cale to nie chce, nie wiem z czym mieszac zeby jadla
Karoo pisala o daniu z majonezem czy naturalnym jogortem...nic z tego, nie chce
z ziemniakami tez nie bardzo chce a do zupy to wtedy zupa blee...nie wiem co kabinowac bo samego tez nie chce jesc
reklama
mam pytanie co do mlka modyfikowanego:
ile może stac w butelce, ja małej robie ok 6.30 ale nie jest w stanie wypić od razu całego, wiec popija tak do ok. 10 ale nie wiem czy to mleko jeszcze jest dobre, na opakowaniu nic na ten temat nie pisze
ile może stac w butelce, ja małej robie ok 6.30 ale nie jest w stanie wypić od razu całego, wiec popija tak do ok. 10 ale nie wiem czy to mleko jeszcze jest dobre, na opakowaniu nic na ten temat nie pisze
asmodis może jajecznicę na parze? ja też daję całe jajko do zupki, rozdrobnione, a jak Ninka nie chce grudek to zmiksuj na papkę i dopiero do zupki
mada mleko powinno być wypite od razu a jak Ami nie chce to może rób jej mniej...
mada mleko powinno być wypite od razu a jak Ami nie chce to może rób jej mniej...
Bedyta- ona wypije 150 ale na raty, po prostu nigdy nie piła z butelki bo była na cycu wiec nie jest nauczona pić jednym ciagiem takiej ilości, a jakoś mi sie nie widzi robic co 30min. 30ml mlekaw dodatku pije prawie zimne bo nie lubi ciepłego
Asmodis - moja jajka też nie zje jak tylko w postaci jajecznicy,zrób może akurat zje
a co do jajka -jest jakiś nakaz w ilosci bo moja je sporadycznie, nie liczac tego co w makaronie i innych posiłkach
Asmodis - moja jajka też nie zje jak tylko w postaci jajecznicy,zrób może akurat zje
a co do jajka -jest jakiś nakaz w ilosci bo moja je sporadycznie, nie liczac tego co w makaronie i innych posiłkach
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, mleko nie powinno tak dlugo stac, zwlaszcza, ze sa upaly i takie mleko jest swietna pozywka dla bakterii - ja najdluzej trzymam mleko ok. 30 min. do max. 1 h (ale to rzadko, bo Sara zazwyczaj pije calutka porcje). Rob jej mniejsze porcje, np. 60 ml wody i 2 miarki mleka.
mada78 nie wiem czy to ma znaczenie jakie mleko, ale u mnie jest napisane ze mleko powinno byc wypite w ciagu godziny od zrobienia, (przy takich upalach pewnie mniej) a jesli chcesz zrobic na zapas to odrazu jak zrobisz mozesz trzymac w lodowce do 48 h. Jak Pat nie dokonczy mleka odrazu to ja zawsze do lodowki chowam i potem do tego dorabiam na nastepna porcje. Nigdy mu nic nie bylo.
zgadzam sie z Sandra 30 min jak jest cieplo a gdzina maksymalnie bo potem sie wytwarzaja jakies szkodliwe bakterieMada, mleko nie powinno tak dlugo stac, zwlaszcza, ze sa upaly i takie mleko jest swietna pozywka dla bakterii - ja najdluzej trzymam mleko ok. 30 min. do max. 1 h (ale to rzadko, bo Sara zazwyczaj pije calutka porcje). Rob jej mniejsze porcje, np. 60 ml wody i 2 miarki mleka.
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dzieki bardzo za podpowiedzi dziewczyny