reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

jesuuuuuuuuuuuuuuu moje dziecko zzralo muche!!!!!!!!!!!! tzn. probowalo i wyciumkalo, patrze co jej z paszczy takiego czarnego wystaje a to nozki muchy!!!!!!!!!!!!fujj takiej wielkiej, chyba R. utlukl a ta ja gdzies za firanka znalazla................kurw.a wyjelam jej odwlok i glowe, boshe chyba jej juz nigdy nie pocaluje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to Ci smakosz redaktorka rośnie:-D:-D:-D;-);-);-)no wiesz zapewne w niektórych kulturach taka mucha to rarytas:-D:-D:-D:-D

reklama
jesuuuuuuuuuuuuuuu moje dziecko zzralo muche!!!!!!!!!!!! tzn. probowalo i wyciumkalo, patrze co jej z paszczy takiego czarnego wystaje a to nozki muchy!!!!!!!!!!!!fujj takiej wielkiej, chyba R. utlukl a ta ja gdzies za firanka znalazla................kurw.a wyjelam jej odwlok i glowe, boshe chyba jej juz nigdy nie pocaluje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D spadlam z krzesla normalnie :-D:-D:-D:-D:-D

Ja tez jak dalam rybe a ze na wyjezdzie to bylo to mi wszystko potem walilo przez 3 dni w torbie :baffled:

redaktorka no po prostu nie mogę, na głos się śmiałam:-):-):-) nic się muchą nie martw, jeszcze niejedną zje, kiedyś widziałam jak taka znajoma Julka jadła ślimaka podniesionego z trawy bleee
sandra też mi się zdaje, że morliny u nas dobrą opinię mają, przynajmniej ja złej nie słyszałam, a najbardziej odpowiada mi sposób pakowania, za to tym Kubusiowym to bym nie wierzyła, jak można witaminy do parówki włożyć:-p

wiecie co moja nie chce jeść ze swojej łyżeczki tej z malaminy, tylko toleruje"nasze" ale te czasami jada jej po ząbkach, czy musze walczyc z mała czy moge jej podawac ze zwykłej łyżki?? a widelce"prawdziwe" uwielbia, zje z nich wszystko:baffled:

Bedyta, te witaminy w Kubusiowych to wit. A i D - tak jest napisane na przodzie opakowania :-) A na ile jest to prawda to juz nie wiem ;-)

Mada, Sara tez lubi jesc z naszych sztuccow. Czasami karmie ja nasza lyzeczka, a jak cos podaje widelcem to tylko naszym - z innego nie zje - a juz najlepiej jak z tego samego widelca jem ja :-) Czasami nawet nakladam na swoj talerz 2 porcje - jedna moja, druga Sary i wtedy wszystko wcina bez mrugniecia okiem :-D

u nas byla przeprawa z jedzeniem z garnka, wiec skumalam,ze moze Majka lubi duze rzeczy;-)i teraz je z naszych talerzy, a raczej glinianych miseczek i nasza lycha ja szybiej nakarmie, bo wiecej wchodzi:-D:-D

Moj tata az sie ostatnio zlapal za glowe jakie ja porcje Sarze do buzi wkladam :-D A ja na to, ze przynajmniej szybciej zje :-D

Redaktorka- twoja mala to degustatorem bedzie....chcecie do mnie na zabie udka????:-D ewentualnie slimaki ( choc ja tych nie lubie ) i napewno Majce zasmakuje fua gras ( nie iwm czy to tak sie pisze ) to moglabym wpieprzac codziennie :-D

Alka je normalną łyżeczką, plastiki zostawiłam tylko na spacery, dzisiaj królewna zjadła dwa ruskie pierogi, normalnie na ostro przyprawiane.... dobre to moje dziecko do jedzenia:-)

reklama
Do góry