asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
moja je kasze rano i mleko z kleikiem na noc, co drugi dzien jada jogort lub serek...obiadek,deserek, i cos w rodzaju kolacji przed butla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mysle ze czasem warto dac cos nowego mimo ze istnieje ryzyko wysypki poniewaz niektore alergeny po jakims czasie przestaja dzialac mowia zeby prowokowac organizm do dzialania a noz sie udaja kupuje hippa z literka A ze niby dla alergikow ale drogie sa teraz wyprobowalam gerber i chyba oki tylko jarzynowa z krolikiem bo to moze najgorsze ze w tych sloiczkach jest np.mleko albo maslo dodane i co dac jej taki ryzykowac maz mowi daj sprobujemy a ja wiem co to swedzaca wysypka albo kupa ze sluzem lub zielona plastelina oj to watek o jedzeniu ups sorki