reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
no widzicie wiec nie ma sie co chyba cykac ::) moja mama mi nie gotowala 15 min ale za to rozcienczala woda ;D ;D bo mleko miala wsiowe ;D od prawdziwej krowy ;) a nie z mleczarni :p :laugh: :laugh:

no ja tam bym krowskiego nie dawała jednak ::)

Olu a moze warto jednak kupic mleczko i czasem podac zamiast kaszki kleik na mleku, zawsze to urozmaicenie, no i kleik nie ma cukru, Ida np. uwielbia kukurydziany a ryżowym tez nie pogardzi :)

Gabi Ola pisałą ze mleczno ryzowe, to wtedy na wodzie, ale mleko i tak warto miec do kleiku właśnie, a ja kupiłam ostatnio bebiko gr, gryczano-ryzowe, zagęszczone, doszłąm do wniosku ze skoro i tak go uzywam tylko do kaszki i kleiku to moze takie będzie lepsze. Gabi ja tez karmię piersia a kaszki na mleku sztucznym, chyba dobrze bo co doic się do tych kaszek ??? ??? ;D

ja rozmawialam z polozna co odbierala mi porod i mowila (jakis miesiac temu) ze mam zaczac dawac najpierw po troszku popijac malemu kakao normalnie na mleczku krowim,od siebie z kubka normalnie,dawac jogurty ...zeby zaczac wprowadzac nabial.Potem mozna szybciej przejsc na krowie zamiast sztucznego.Moja kolezanka daje swojemu 3 letniemu synowi jeszcze bebiko,po co moglaby juz dawno spokojnie na krowie przejsc,zwlaszcza ze im sie nie przelewa.

reklama
Do 3 lat to moze zbytnia przesada ale ja jakos bym sie chyba bala juz podac takie zwykle mleko krowie.. ale i tak na razie nie bede mogla przez pieprzoną nietolerancje :-[

Do góry