reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
no widzicie wiec nie ma sie co chyba cykac ::) moja mama mi nie gotowala 15 min ale za to rozcienczala woda ;D ;D bo mleko miala wsiowe ;D od prawdziwej krowy ;) a nie z mleczarni :p :laugh: :laugh:

no ja tam bym krowskiego nie dawała jednak ::)

Olu a moze warto jednak kupic mleczko i czasem podac zamiast kaszki kleik na mleku, zawsze to urozmaicenie, no i kleik nie ma cukru, Ida np. uwielbia kukurydziany a ryżowym tez nie pogardzi :)

Gabi Ola pisałą ze mleczno ryzowe, to wtedy na wodzie, ale mleko i tak warto miec do kleiku właśnie, a ja kupiłam ostatnio bebiko gr, gryczano-ryzowe, zagęszczone, doszłąm do wniosku ze skoro i tak go uzywam tylko do kaszki i kleiku to moze takie będzie lepsze. Gabi ja tez karmię piersia a kaszki na mleku sztucznym, chyba dobrze bo co doic się do tych kaszek ??? ??? ;D

ja rozmawialam z polozna co odbierala mi porod i mowila (jakis miesiac temu) ze mam zaczac dawac najpierw po troszku popijac malemu kakao normalnie na mleczku krowim,od siebie z kubka normalnie,dawac jogurty ...zeby zaczac wprowadzac nabial.Potem mozna szybciej przejsc na krowie zamiast sztucznego.Moja kolezanka daje swojemu 3 letniemu synowi jeszcze bebiko,po co moglaby juz dawno spokojnie na krowie przejsc,zwlaszcza ze im sie nie przelewa.

reklama
Do 3 lat to moze zbytnia przesada ale ja jakos bym sie chyba bala juz podac takie zwykle mleko krowie.. ale i tak na razie nie bede mogla przez pieprzoną nietolerancje :-[

Do góry