reklama
klucha
Fanka BB :)
a ja mam problem, Zizou odmówiłą jedzenia zupek. Zjada jedną łyżkę i zaciska usta, a z języka robi blokade. Róznych metod próbowałam, przeczekiwałam aż zgłodnieje, rózne smaki podawałam i nic zupa ble. Jak ją pózniej przystawie do piersi to z obu by zjadła, owoce i deserki zjada ale nie całe. i w konsekwencji my ciągniemu tylko na piersi, co mnie martwi, bo dzieciaczki powinny juz przecież miec dwa bezmleczne posiłki. Jedyne co to zaczeła znów pic, ale tylko łyżeczką, butelki nie chce a niekapek służy do polerowania dziąseł. i co ja mam robić.
To dla odmiany napisze, ze moj Synus zaczal pieknie jesc! Wczoraj i przedwczoraj zjadl prawie po 190 gram zupki i jeszcze cycka pociagnal Najada sie czasami jak bączek, co mnie strasznie cieszy Ale ostatnio wlasnie obserwuje, ze wiecej wcina, jakby mial jakas kolejna faze gwaltownego wzrostu (?)
Pozdrawiam,
Agnieszka
Pozdrawiam,
Agnieszka
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja dziś z premedytacją nie dalam Gabryni zupki - od kilku dni robi twarde kupki i biedulka az sie meczy jak je robi. Owoce-deserki zjada 2 razy dziennie i nie pomaga.
Jakie zupki tzn. skladniki zupek moga pomoc na "rozluznienie stolca"??? ( fuj jak to zabrzmialo).
Jakie zupki tzn. skladniki zupek moga pomoc na "rozluznienie stolca"??? ( fuj jak to zabrzmialo).
Nathalie
Fan(ka)
Asiu jagódki zatwardzają kupkę na bank, śliweczki są za to ułatwiające wypróżnianie.
Karina nie wiem, zdaje się, że mięsko zatwardza, ale pewności 100% nie mam.
Karina nie wiem, zdaje się, że mięsko zatwardza, ale pewności 100% nie mam.
reklama
U nas w domu moja mama jagody nam zawsze dawala przy rozwolnieniach Takze tak jak Natalia napisala chyba maja wlasciwosci zatwardzajace Dlatego bardzo czesto jest kompozycja w sloiczkach np. jagoda (ktora zatwardza) i jablko (ktore rozluznia).
My zatwardzen nie mamy, wiec nie pomoge. Dzis mielismy 5 kupek
My zatwardzen nie mamy, wiec nie pomoge. Dzis mielismy 5 kupek