reklama
a czy ja tez mogłabym prosić o tą książeczkę? gosiarzepka@poczta.onet.pl
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Gochna - bardzo proszę. Już wyslalam.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ja tez poproszę bardzo o książeczkę jsorbek@wp.pl
dzieki :-* :-* :-*
dzieki :-* :-* :-*
a u nas nadal idzie mial, jak jest cos grubszego to odruch wymiotny ;D :
zreszta podczas jedzenia moje dziecko nauczylo sie robc ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i wyobrazcie sobie jak to wyglada jak ma pelna buzie : masakra wszystko brudne a zupka jest wszedzie nawet na wlosach i musimy sie kapac :
zreszta podczas jedzenia moje dziecko nauczylo sie robc ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i wyobrazcie sobie jak to wyglada jak ma pelna buzie : masakra wszystko brudne a zupka jest wszedzie nawet na wlosach i musimy sie kapac :
Gabi, to moj Kuba robi tak samo czasami jak juz tylko widzi ze ide z lyzeczka to zaczyna swoje prrrrrr Najlepsze ze on ma z tego niezly ubaw Niestety mnie nie zawsze jest do smiechu, bo wszystko na okolo brudne
My tez na razie mial jemy. Ale juz zakupilam sloiczki, w ktorych sa wieksze kawalki. Za kilka dni sprobuje mu podac, ciekawa jestem jak sobie poradzi
My tez na razie mial jemy. Ale juz zakupilam sloiczki, w ktorych sa wieksze kawalki. Za kilka dni sprobuje mu podac, ciekawa jestem jak sobie poradzi
i zapomnialam powiedziec ze moje dziecko dostaje biszkopty do jedzenia te takie z Lu albo z San-u i makuja niezle bo je z apetytem
ja juz sie wszystkiego lapie zeby tylko cos jadl nawet parowki kupilam takie dla dzieciaczkow jakies tam parzone czy cos ale jeszcze nie dalam bo wciaz sie cykam : pewno sama predzej zjem
no i danonki tez mu podchodza wiec zjada jeden kubecze co jakis czas
ja juz sie wszystkiego lapie zeby tylko cos jadl nawet parowki kupilam takie dla dzieciaczkow jakies tam parzone czy cos ale jeszcze nie dalam bo wciaz sie cykam : pewno sama predzej zjem
no i danonki tez mu podchodza wiec zjada jeden kubecze co jakis czas
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Podobno parówki cielęce można ale ja tez nie dwwałam jeszcze
Maja jak je np chrupki kukurydziane to tak cudacznie przezuwa żę pekam ze smiechu ma okruszek a wyglada jak by miała cała buzię :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Maja jak je np chrupki kukurydziane to tak cudacznie przezuwa żę pekam ze smiechu ma okruszek a wyglada jak by miała cała buzię :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: