reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Mam nadzieję, bo to trochę męczące. A od kiedy próbuje siadać to i godzinę po jedzeniu czasem pawik pójdzie mały...

reklama
a wiesz co, tez sie ostatnio bardzo zdziwilam ze godzine po jedzeniu Paulina sobie pawia puscila :p ale teraz wrocilam tylko do cycka samego, nic wiecej nie dostaje - oprocz wody - zaraz chyba foty wkleje, i dzieki temu nie ulewa juz ;D

Właśnie sobie przypomniałam, Nadia pije sobie ze szklanki. Tzn swypiła kilka łyków ziółek, które ja piłam. Mało tego, nie uroniła ani kropli!!! Zwykły kubek, a ja 2 niekapki kupiłam :D

hehehe - no pewnie -a sprobuj dac jej niekapka ;D ;D ;D nie da rady - nie bedzie chciala, zobaczysz :) bedzie chciala skubana z tego co Ty :) dlatego niekupuje niekapkow :) z Wiktorem wyprobowalam, teraz jeden mam, ale z prezentu i zobaczymy :) ale z Wikim nie dalo rady, chcial normalny kubek i juz :)

Już próbowałam i nie chciała, mimo że był tam słodki sok. A tu meliskę wypiła...

reklama
Martula to naprawdę niesamowite z tymi naszymi 8-grudniowymi niejadkami :( :( Ale liczę na to, że faktycznie jest to związane z ząbkowaniem ::)

A co do ulewania to Kamilowi jeszcze nigdy nie ulewało się tak jak teraz ! I też nie znam przyczyny, ale narazie zostaję przy zwykłym Bebiko 2 ...

A ja muszę się pochwalić, że dziś Kamil pierwszy raz wypił 70 ml soczku jabłkowego Z BUTELKI ! To naprawdę duży sukces, bo do tej pory się nie chycił ! A dziś na początku gryzł smoczek jak zwykle, po czym chyba mu się znudziło i zaczął ssać :) Ale miałam radochę zobaczyć że znika z butelki coś innego niz Bebiko ;D

Do góry