reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Mam nadzieję, bo to trochę męczące. A od kiedy próbuje siadać to i godzinę po jedzeniu czasem pawik pójdzie mały...

reklama
a wiesz co, tez sie ostatnio bardzo zdziwilam ze godzine po jedzeniu Paulina sobie pawia puscila :p ale teraz wrocilam tylko do cycka samego, nic wiecej nie dostaje - oprocz wody - zaraz chyba foty wkleje, i dzieki temu nie ulewa juz ;D

Właśnie sobie przypomniałam, Nadia pije sobie ze szklanki. Tzn swypiła kilka łyków ziółek, które ja piłam. Mało tego, nie uroniła ani kropli!!! Zwykły kubek, a ja 2 niekapki kupiłam :D

hehehe - no pewnie -a sprobuj dac jej niekapka ;D ;D ;D nie da rady - nie bedzie chciala, zobaczysz :) bedzie chciala skubana z tego co Ty :) dlatego niekupuje niekapkow :) z Wiktorem wyprobowalam, teraz jeden mam, ale z prezentu i zobaczymy :) ale z Wikim nie dalo rady, chcial normalny kubek i juz :)

Już próbowałam i nie chciała, mimo że był tam słodki sok. A tu meliskę wypiła...

reklama
Martula to naprawdę niesamowite z tymi naszymi 8-grudniowymi niejadkami :( :( Ale liczę na to, że faktycznie jest to związane z ząbkowaniem ::)

A co do ulewania to Kamilowi jeszcze nigdy nie ulewało się tak jak teraz ! I też nie znam przyczyny, ale narazie zostaję przy zwykłym Bebiko 2 ...

A ja muszę się pochwalić, że dziś Kamil pierwszy raz wypił 70 ml soczku jabłkowego Z BUTELKI ! To naprawdę duży sukces, bo do tej pory się nie chycił ! A dziś na początku gryzł smoczek jak zwykle, po czym chyba mu się znudziło i zaczął ssać :) Ale miałam radochę zobaczyć że znika z butelki coś innego niz Bebiko ;D

Do góry