reklama
a wiesz co, tez sie ostatnio bardzo zdziwilam ze godzine po jedzeniu Paulina sobie pawia puscila ale teraz wrocilam tylko do cycka samego, nic wiecej nie dostaje - oprocz wody - zaraz chyba foty wkleje, i dzieki temu nie ulewa juz ;D
hehehe - no pewnie -a sprobuj dac jej niekapka ;D ;D ;D nie da rady - nie bedzie chciala, zobaczysz bedzie chciala skubana z tego co Ty dlatego niekupuje niekapkow z Wiktorem wyprobowalam, teraz jeden mam, ale z prezentu i zobaczymy ale z Wikim nie dalo rady, chcial normalny kubek i juz
jsorbek pisze:A Majka wczoraj wszamała zupke własnej roboty z cielecinką ;D ;D ;D ;D
chwalipieta hehehehehe
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Martula to naprawdę niesamowite z tymi naszymi 8-grudniowymi niejadkami Ale liczę na to, że faktycznie jest to związane z ząbkowaniem :
A co do ulewania to Kamilowi jeszcze nigdy nie ulewało się tak jak teraz ! I też nie znam przyczyny, ale narazie zostaję przy zwykłym Bebiko 2 ...
A ja muszę się pochwalić, że dziś Kamil pierwszy raz wypił 70 ml soczku jabłkowego Z BUTELKI ! To naprawdę duży sukces, bo do tej pory się nie chycił ! A dziś na początku gryzł smoczek jak zwykle, po czym chyba mu się znudziło i zaczął ssać Ale miałam radochę zobaczyć że znika z butelki coś innego niz Bebiko ;D
A co do ulewania to Kamilowi jeszcze nigdy nie ulewało się tak jak teraz ! I też nie znam przyczyny, ale narazie zostaję przy zwykłym Bebiko 2 ...
A ja muszę się pochwalić, że dziś Kamil pierwszy raz wypił 70 ml soczku jabłkowego Z BUTELKI ! To naprawdę duży sukces, bo do tej pory się nie chycił ! A dziś na początku gryzł smoczek jak zwykle, po czym chyba mu się znudziło i zaczął ssać Ale miałam radochę zobaczyć że znika z butelki coś innego niz Bebiko ;D