reklama
Agnesa ja zaczynalam od soczku z marchwi (ale marchwe byla eko od znajomego faceta ze wsi), potem dalam jablko Gerbera i bylo ok. Jadl potem z checia warzywka. Radzilabym na poczatek po pare lyzeczek, tak dla smaczku, bo w koncu to cos nowego dla jelitek Teraz zajada wszystko od Hippa
Dziewczyny robicie mleczko i zarazem kaszki na wodzie z kranu czy mineralnej
Jak na mineralnej to czy ja przegutowujecie ??? Bo ja do tej pory robilam na ŻywiecZdrój ale jej nie gotowałam az dostalam dzisiaj odp. z serwisu Nestle że nawet mineralą nalezy przegotować nie dziwne to to ??? zreszta sama nie wiem
Jak na mineralnej to czy ja przegutowujecie ??? Bo ja do tej pory robilam na ŻywiecZdrój ale jej nie gotowałam az dostalam dzisiaj odp. z serwisu Nestle że nawet mineralą nalezy przegotować nie dziwne to to ??? zreszta sama nie wiem
ja robie na Żywcu i przegotowuje. Acha i mam świetny spsosób na zaparcia (Stas mial ostatnio po miesku) jablko podziabac widelcem i podgotowac z odrobina wody i taka papke dawac - efekt po pol godziny. My mielismy jazdy ostatnio wlasnie po jagnieciu, prezyl sie przy kazdej kupce i produkowal kozie boby. Teraz daje tylko wlasne zupki i wlasnie to jablko.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
ja nie bo te bezglutenowe są od 10 m-ca a gluten to chyba po 12
ale sa mamusie co dają :laugh: :laugh: :laugh:
polizac sie biszkopta nie da :laugh: :laugh: :laugh: a więcej narazie nie chce a kawałek- to boje się że sie zakrztusi
ale sa mamusie co dają :laugh: :laugh: :laugh:
polizac sie biszkopta nie da :laugh: :laugh: :laugh: a więcej narazie nie chce a kawałek- to boje się że sie zakrztusi
reklama