reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

reklama
a moj AL jak widzi zupki mojej roboty czy to w sloiczku to buzola zaciska i nic ne jest w stanie go otworzc..kaszke zjada ale jak robie samolocik..:D..za to uwielbia dorosle jedzonko ( wiem ze spotkam sie tu z komentarzem)....na sniadanko od 2 dni wcina cala parowe...dzisiaj dostal troszke schaowego zmielonego przez mame a buzi ale nie strawionego..ahaha...jednym slowem moj syn to dorosly mezczyzna bo je jak stary..a jedzeniem ze sloikow pluje..toleruje ylko gruski i jabluszka z brzoskwinka a tak to reszta bleee

ja tez rozcienczam soki ;) ale bywa tez, ze nie :)
i miesko osobno od warzywkek gotuje :)
ale narazie tu w Anglii Ada jedzie na sloiczkach i same nowosci dostaje, tu wszystko dozwolone, nawet w deserach truskawki sa od 4 m-ca ale nie dawalam ::)
i mam problem z mlekiem ! konczy mi sie opakowanie Nan2 i myslalam, ze mleczko Nestle bez problemu dostane, nic bardziej mylnego :( jakiez bylo moje zdziwienie kiedy zobaczylam na polkach sklepowych ogromne puszki mleka i tylko jedno, ktore znam to HIPP i co ja teraz mam zrobic ??? ::) i dodam, ze ta puszka za 7 funciorow - wyglada jakby miala na rok starczyc :p ::)

Joeey póki masz jeszcze troche Nan2 to zacznij mieszac z Hippem...Zeby Ada mogła stopniowo przejsc i oby obyło się bez biegunki i bólu brzuszka! Ja bym tak przynajmniej zrobiła, bo innego wyjscia nie widze... :-[

Didi ja też Piotrusiowi daje "dorosłego jedzonka" no parówek jescze nie dawałam ale z mojego talerza juz wyjada ;D No i cos się dziwić ze chłopak już biega jak na polskim schabowym jest ;D ;D ;D

Joeey jak chcesz to mogę kupić i Ci wysłać mleczko NAN2 tylko powiedz ile i podaj adres na priva to w poniedziałek wysle priorytetem :)

Paula jestes kochana ale rzeczywiscie dlugo by szlo, a mi sie wlasnie konczy opakowanie Nana wiec dzis zakupilysmy z mama mleczko heinza - zobaczymy jak Ada zareaguje ale raczej jest podatna na zmiany i mysle, ze bedzie ok :p
Pati jakie Ty mleczko dajesz Atreiiu ???

Też chciałam zaoferować przesyłkę, ale właśnie pomyślałam, ze strasznie długo by szło...

Joeey trzymamy kciuki, aby Ada nie poczuła zmiany mleczka!

reklama
aOla dzieki za odpowoedz o miesku!

Joeey ja daje mleczko Karicare Gold. Ma niby wiecej witamin niz pozostale. Ma dodatek omegi (?) ktora a byc dobra na rozwoj mozgu. Maly mimo lekkiej alergii na krowe nie mial z tym mleczkiem problemu.

Do góry