reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Moja dziecinka tez uwielbia wszystkie nowe smaki ( poza owocami) - biszkopty bardzo jej smakują, ogorek takze.
A dzis Gabunia pierwszy raz pila z kubka niekapka i UDAŁO SIĘ - od razu załapała jak to sie robi a mamy taki z twardąym ustnikiem. ;D Ponoć najlepiej z takiego kubka podawać picie dzieciom podczas lotu żeby sie cisnienie wyrownywalo.
A dzis Gabunia pierwszy raz pila z kubka niekapka i UDAŁO SIĘ - od razu załapała jak to sie robi a mamy taki z twardąym ustnikiem. ;D Ponoć najlepiej z takiego kubka podawać picie dzieciom podczas lotu żeby sie cisnienie wyrownywalo.
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczyny jak Wy dajecie dzieciaczkom biszkopty lub herbatniki??? nie boicie sie, że ułamie za duży kawałek i sie zaksztusi czy może wcześniej je moczycie i takie rozmięknięte dajecie? jestem ciekawa, bo sama jeszcze Kacperkowi nie dawałam :
Ale numer! Nasze dzieci sa juz na tyle duze zeby chrupki jesc...Dobrze ze jest to forum to mi oczy otwiera bo mi sie caly czas wydaje ze mam noworodka..... ;D A jak dzieci jedza chrupki to same w raczce trzymaja czy Wy im podajecie?
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Paula tez się bałam ale własnie tak jak pisze Beata namoczyła slinka i nawet jak ułamała kawałeczek to mamlała tak ząbkami- oczywiście jestem przy niej i obserwuje ale kiedyś musi nauczyć się gryść a w ten sposób się uczy właśnie.
Trzyma sama w raczce a jak jej zabiore to wrzeszczy w niebogłosy :laugh: :laugh: :laugh:
Dałam jej wczoraj ociupinke makarony do rosołku bo w ogóle nie chciała jeść zupek w wczoraj zjadła :laugh: :laugh: :laugh:
Własnie zapomniałam o chrupkach kukurydzianych :-[ :-[ :-[ :-[
Trzyma sama w raczce a jak jej zabiore to wrzeszczy w niebogłosy :laugh: :laugh: :laugh:
Dałam jej wczoraj ociupinke makarony do rosołku bo w ogóle nie chciała jeść zupek w wczoraj zjadła :laugh: :laugh: :laugh:
Własnie zapomniałam o chrupkach kukurydzianych :-[ :-[ :-[ :-[
Paula25
szczęśliwa :)
No to chyba i ja musze spróbować dac Kacperkowi ciacho :laugh: a jakie Wy te biszkopty kupujecie??? jakies specjalne dla dzieci czy takie zwykłe?
reklama