reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Weronika nienawidzi soczków : nawet jak podaje jej łyżeczką może rozcięcze z wodą i bardziej jej przejdzie przez gardło ;D
Za to uwielbia herbatkę rumiankową i żadnej innej raczej niewypije, kupiła jej taka owocowa na pragnienie to wypije w ostateczności jak bardzo pic jej sie chce : Może kupię jej kubeczek- niekapek i lepiej jej to pójdzie, bo powiem wam że mleko z buteli wypije, ale herbate woli z łyżeczki Któreś z waszych dzieci pije może z tych kubeczków?? I jak dzieciaczkom idzie? Jakie ewetualnie kubeczki byście poleciły??
Obiadków mojej dziecie wogole nietrawi pluje na odległość kombinuje jak koń pod górę żeby jej samkowało, ani robione samemu ani słoiczki nienawidzi wręcz :
Za to uwielbia herbatkę rumiankową i żadnej innej raczej niewypije, kupiła jej taka owocowa na pragnienie to wypije w ostateczności jak bardzo pic jej sie chce : Może kupię jej kubeczek- niekapek i lepiej jej to pójdzie, bo powiem wam że mleko z buteli wypije, ale herbate woli z łyżeczki Któreś z waszych dzieci pije może z tych kubeczków?? I jak dzieciaczkom idzie? Jakie ewetualnie kubeczki byście poleciły??
Obiadków mojej dziecie wogole nietrawi pluje na odległość kombinuje jak koń pod górę żeby jej samkowało, ani robione samemu ani słoiczki nienawidzi wręcz :
Ana - u mnie bylo dokladnie tak jak u Bartys - Paulinka niecierpiala soczkow, herbatek i nic w ogole oprocz mleka z butli nie chciala... A teraz herbatki pije duuuuzo w te upaly, soczki tez by mogla, ale z tym to nie przesadzam... Wg mnie tez probuj probuj, moze w koncu zaskoczy
Paula25
szczęśliwa :)
Kacperek też bardzo dużo pije herbatki nawet 3 razy dziennie po 120 ml jak jest gorąco kupuje mu z bobo vity jabłowo miętową lub rumiankową i soczki tez lubi jakoś nie miałam problemu z wprowadzeniem mu picia
Paula25
szczęśliwa :)
Zdanka a próbowałaś z kubeczka niekapka???
reklama
A
aOLA
Gość
Zdanka ja mam to samo Lekarka mi powiedziała że jesli jest na cycusiu to nic na siłe poprostu częściej przystawiać a na soczki ma jeszcze czas. Chociaz od przed wczoreaj w te upały dałam mu (jabłkowo-winogronowy gerbera) i nawet troszke wypił Kupiłam wczoraj butelkę z Nuka może ją bardziej zaakceptuje Próbuj teraz jak są upały
Piotruś najchętniej pije z kubka ale w rodzinie mojego Rafała prawie każde dziecko piło od razu jak dorosły
Wogóle Piotruś rwie się do próbowania wszystkiego i ja mu pozwalam (oczywiście pod kontrolą) żeby potem nie był niejadkiem (jak mamusia :)
zastanawiam się czy nie kupić mu chrupek kukurydzianych bo za herbatnikami to się trzęsie a ich nie powinien za dużo jeść
Piotruś najchętniej pije z kubka ale w rodzinie mojego Rafała prawie każde dziecko piło od razu jak dorosły
Wogóle Piotruś rwie się do próbowania wszystkiego i ja mu pozwalam (oczywiście pod kontrolą) żeby potem nie był niejadkiem (jak mamusia :)
zastanawiam się czy nie kupić mu chrupek kukurydzianych bo za herbatnikami to się trzęsie a ich nie powinien za dużo jeść