reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE POKARMY

Magi sprobuj jej dac jabluszka lekko podgotowne i jeszcze sliwki Gerbera tak dzialaja.

przed chwila Stas sprobowal deserku z serii Owoce i zboza - maliny z jablkami i kleikiem - PYCHA

reklama
... a te maliny i cos tam to z czego ??? Neslte czy inne ???

a wiecie ze widzialam takie nowe soczki na bazie jogurtu ::) od 6 m-ca ale nie kupowalam bo ten jogurt mnie niepokoił

wlasnie!!! te Zboza & Owoce jablka z malinami z jogurtem to Hippa, mnie tez zdiwil jogurt, ale to taki udawany jogurt, bo na bazie mleka nastepnego Hippa, wiec ok, Stas sie zajadal i swinka nic mi nie zostawil, moglam tylko wyskrobac sloik ;D

a my nic nie jemy tylko kaszke bo jak sie ładnie dziubek otwierał tak teraz zamkniety na kłódke - nauczyło sie dziecię zamykac dziubek i za nic otworzyc nie chce - nie wiem co jest grane. Soki zaczęła pić to znowu obiadków nie chce jesc :( :( :(

Asiu - byc moze to za sprawa temperatur wysokich... mnie tez sie mniej chce jesc, wiec i dzidziusiom moze sie mniej chciec... tak sobie mysle :) Moja mala narazie kaszki wcina codziennie i jakis deserek lub obiadek zamiennie zostal wprowadzony popoludniami :) i zaczela pic herbatki i pije duzo...

Pamcia - a moze Lenka pije malo, bo nie smakuje jej sama woda... Paulinka tez nie chciala za nic wody pic, a herbatke od razu... Ty lepiej uwazaj, zeby sie nie odwodnila. Nie jestem pewna czy w takie upaly sam cyc wystarczy... Obserwuj ciemiaczko.

Wandziu no może ale kaszke je normalnie tylko obiadki i to rózne ani troche - ale chociaż soki pije bo przed tem nie chciała. dobrze że chociaż kaszki je a w sumie jak takie upałay to lepiej niech soki pije własnie żeby mi się nie odwodniła

reklama
No Kacperek też teraz dużo pije herbatki, soczki ale apetyt póki co mu sie nie zmniejszył, co jest dziwne bo przecież jest chory i gardełko ma zaczerwienione, ale dobrze, niech chłopak je jak ma apetyt :) dziś zamiast zupki była marchewka z jabłkiem :) a na kolacje wypija już 250 ml kaszki ale za to ostatnio wcale cyca nie chce :p nie wiem, czy to już mu mało leci bo zaraz się denerwuje i zaciska mi na sutku dziąsła ::) a za chwile zaczyna marudzić i tylko butla z kaszka go uspokaja...czyżby to był koniec karmienia piersią ???

Do góry