reklama
wlasnie!!! te Zboza & Owoce jablka z malinami z jogurtem to Hippa, mnie tez zdiwil jogurt, ale to taki udawany jogurt, bo na bazie mleka nastepnego Hippa, wiec ok, Stas sie zajadal i swinka nic mi nie zostawil, moglam tylko wyskrobac sloik ;D
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
a my nic nie jemy tylko kaszke bo jak sie ładnie dziubek otwierał tak teraz zamkniety na kłódke - nauczyło sie dziecię zamykac dziubek i za nic otworzyc nie chce - nie wiem co jest grane. Soki zaczęła pić to znowu obiadków nie chce jesc
Asiu - byc moze to za sprawa temperatur wysokich... mnie tez sie mniej chce jesc, wiec i dzidziusiom moze sie mniej chciec... tak sobie mysle Moja mala narazie kaszki wcina codziennie i jakis deserek lub obiadek zamiennie zostal wprowadzony popoludniami i zaczela pic herbatki i pije duzo...
Pamcia - a moze Lenka pije malo, bo nie smakuje jej sama woda... Paulinka tez nie chciala za nic wody pic, a herbatke od razu... Ty lepiej uwazaj, zeby sie nie odwodnila. Nie jestem pewna czy w takie upaly sam cyc wystarczy... Obserwuj ciemiaczko.
Pamcia - a moze Lenka pije malo, bo nie smakuje jej sama woda... Paulinka tez nie chciala za nic wody pic, a herbatke od razu... Ty lepiej uwazaj, zeby sie nie odwodnila. Nie jestem pewna czy w takie upaly sam cyc wystarczy... Obserwuj ciemiaczko.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Wandziu no może ale kaszke je normalnie tylko obiadki i to rózne ani troche - ale chociaż soki pije bo przed tem nie chciała. dobrze że chociaż kaszki je a w sumie jak takie upałay to lepiej niech soki pije własnie żeby mi się nie odwodniła
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
No Kacperek też teraz dużo pije herbatki, soczki ale apetyt póki co mu sie nie zmniejszył, co jest dziwne bo przecież jest chory i gardełko ma zaczerwienione, ale dobrze, niech chłopak je jak ma apetyt dziś zamiast zupki była marchewka z jabłkiem a na kolacje wypija już 250 ml kaszki ale za to ostatnio wcale cyca nie chce nie wiem, czy to już mu mało leci bo zaraz się denerwuje i zaciska mi na sutku dziąsła : a za chwile zaczyna marudzić i tylko butla z kaszka go uspokaja...czyżby to był koniec karmienia piersią ???