reklama
bartyś
Fanka BB :)
A poza tym takie tanie ustrojstwo to chyba nie ma sensu, bo my kupiliśmy blender Elty za 30 zł i zaraz się spieprzył, po czym wymienili nam na nowy i ten też się schrznił, więc już nam oddali kasę i kupiliśmy zwykły mikser z końcówka miksującą
bartyś
Kamila ja robię Kamilowi zupkę ( dostaliśmy właśnie od wujka królika więc mam w zamrażalce porcji na 11 zupek ) i robie tyle, że mam na 3 dni w sumie i naprawde nic tej zupce nie jest. Poza tym moja lodówka bardzo dobrze " trzyma". Zostawiam zupkę w garnku na samym dole lodówki ( tam jest najzimniej ) i jest git
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja mam Clatronica bo stwierdziłam żę jak tylko do zupek to szkoda mi kasy na lepszy i sprawdza się rewelacyjnie - miażdzy na papke taka jak w słoiczku do tego jest jeszcze pojemnik w którym można miażdzyć :laugh: :laugh: :laugh:
aOLa to nie taki jak na zdjęciu.
Powiem wam szczerze że ja uważam że czasem nie warto przepłacać bo płaci się za firmę - oczywiście nie w każdym przypadku a gwarancji i tak 2 lata to potem jak juz mi nie bedzie potrzebny to niech mi oddadzą kasę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
aOLa to nie taki jak na zdjęciu.
Powiem wam szczerze że ja uważam że czasem nie warto przepłacać bo płaci się za firmę - oczywiście nie w każdym przypadku a gwarancji i tak 2 lata to potem jak juz mi nie bedzie potrzebny to niech mi oddadzą kasę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
No wlasnie apropo posta Agab26 - czy wszystkie dziewczyny których dzieci maja skaze bialkowa robicie im kaszki na wodzie? Bo ja nadal karmie piersia ale nie cierpie odciagania laktatorem i chyba wolalabym z wodą? Ja jeszcze nigdy nie dalam jej kaszki a juz zakupilam ta z malinami.
Paula25
szczęśliwa :)
Karina no Kacperek ma skaze i ja daje mu kaszke na mleku tyle że ja więcej karmie sztucznym więc rozprowadzam ją na bebilonie pepti a dokadnie sypie tylko jedna miarkę i daję z butli.
Agab26 jak już wyżej pisałam nasz Kacper też ma skazę (prawdopodobnie) tak orzekł alergolog i zalecił stosowanie mleka Bebilon pepti a dopóki jeszcze nawet trochę daje cyca to ja musze być na diecie, dopiero od niedawna zaczęliśmy wprowadzać zupki, marchewkę, soczki. I teraz już coraz więcej próbuje wprowadzać i tylko obserwuje czy nic sie nie dzieje. Na wieczór zawsze dostaje kaszke zrobiona na mleku pepti. Ale kasza musi być na mleko a nie na wode bo ta nawode zawiera już mleko. Natomiast słoiczki bez mleka i masła. Pozdrawiam.
Agab26 jak już wyżej pisałam nasz Kacper też ma skazę (prawdopodobnie) tak orzekł alergolog i zalecił stosowanie mleka Bebilon pepti a dopóki jeszcze nawet trochę daje cyca to ja musze być na diecie, dopiero od niedawna zaczęliśmy wprowadzać zupki, marchewkę, soczki. I teraz już coraz więcej próbuje wprowadzać i tylko obserwuje czy nic sie nie dzieje. Na wieczór zawsze dostaje kaszke zrobiona na mleku pepti. Ale kasza musi być na mleko a nie na wode bo ta nawode zawiera już mleko. Natomiast słoiczki bez mleka i masła. Pozdrawiam.
didi
Ola ..pewnie ze miskuj w tym o koktajli rzeciez tak samo miazdzy wszystko a o to tylko chodzi
A
aOLA
Gość
no ja zrezygnowałam z blendera bo dziś zmiksowałam zupke w tym do koktajli i wyszło super ;D
zdanka
ja kupiłam sobie zwykły robot kuchenny zelmera z końcówką do miksowania i powiem że Ewie bardziej smakują moje zupki ;D ;D narazie robie jej tylko ziemniaczek i marchewka na koniec dodaje ociupinke masełka,soli,cukru ale to naprawde trońke bo tak bez niczego to nie chce mi jeść mała cwaniara mi rośnie
reklama
A
aOLA
Gość
mamuśki od kiedy można gotować mięsko z warzywami (leniwa mamuśka ;D)