reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
Kupilam dzisiaj blender reczny i zaczynam malemu sama obiadki robic.Zrobilam mu dzisiaj wieczorem z marchewki,pietruszki i ziemniaczka i wsadzilam do sloiczkow i do lodowki.Chcialabym mu z tych sloiczkow dac jutro i pojutrze ale nie wiem ile czasu moge trzymac w lodowce.
Robicie obiadki na kilka dni czy codziennie swierze ???
Robicie obiadki na kilka dni czy codziennie swierze ???
Kamila codziennie swieze przy okazji obiadu, wrzucam jakies warzywka i miesko z zupki i miksuje dodajac kleik czy puree...ale mozesz za to smialo zamrozic bo w lodowce to chyba tylko 48h tylko nie wiem czy w przypadku takiego jedzonka - obstawiam wiec 24
mamaCyprysia
Fanka BB :)
joeey jakie miesko mielisz ???
A
aOLA
Gość
ja dopiero zaczynam gotować Ostatnio nie dogadałam się z mężem i kupił dla małego........wołowine No dałam mu troszke bo jak się dowiedziałam z czym jest zupka to była już gotowa :
zaczęłam zbierac słoiki i będę mrozic myślę żeby ugotowac z kurczakiem i indykiem tak na 2-3 tyg no i w między czasie dawać mu jeszcze króliczka jagnięcinkę i cielęcinkę a już niedługo dojdzie jajko do zupki..............o rany ale jadłospis ;D
Jest jeszcze sens kupowac blender? Czy mogę miksować w mikserze na koktajle?
Cyprysiowa jaki kupiłaś?
zaczęłam zbierac słoiki i będę mrozic myślę żeby ugotowac z kurczakiem i indykiem tak na 2-3 tyg no i w między czasie dawać mu jeszcze króliczka jagnięcinkę i cielęcinkę a już niedługo dojdzie jajko do zupki..............o rany ale jadłospis ;D
Jest jeszcze sens kupowac blender? Czy mogę miksować w mikserze na koktajle?
Cyprysiowa jaki kupiłaś?
witam mamy - jestem tu po raz pierwszy
moja mała od miesiąca je deserki i kaszkę na wodzie wieczorem (prawdopodobine ma skazę) i oczywiście cycusia
ale okazało się że za mało przytyła bo tylko 330 w ciągu miesiąca i od wczoraj zupka (ziemniaczek+marcheweczka)
nie powiem żeby jej smakowała ale musi jeść
moja mała od miesiąca je deserki i kaszkę na wodzie wieczorem (prawdopodobine ma skazę) i oczywiście cycusia
ale okazało się że za mało przytyła bo tylko 330 w ciągu miesiąca i od wczoraj zupka (ziemniaczek+marcheweczka)
nie powiem żeby jej smakowała ale musi jeść
A
aOLA
Gość
Wiolus jak sie sprawuje ten blender? Dobrze rozgniata?
reklama
A
aOLA
Gość
znalazłam taki clatronica http://allegro.pl/item106798349_blender_lifetec_lt2607.html wiem ze za takie pieniądze raczej cuów nie mogę się spodziewać ale jak myślicie końcówka jest ok?
Wioluś taki masz?
Wioluś taki masz?