reklama
madziuuula87
Fanka BB :)
ja w sumie na wagę nie patrzyłam bo mieszkam w parterowym a do wynajmu też szukamy na parterze albo w bloku z windą........i tak jak perla pisze z całego salonu ten mnie urzekł a było mnóstwo wózków oglądałam też hollanda i jedo fyn ale ten wygrał :-)
i fotelik też chyba maxi cosi citi wezmę bo jest na sklepie za 359zł....... to chyba ta biała rama i podstawa gondoli tak działa na nas kobietki ;-) holland był z czarną ramą i wcale mi się nie spodobał........
i fotelik też chyba maxi cosi citi wezmę bo jest na sklepie za 359zł....... to chyba ta biała rama i podstawa gondoli tak działa na nas kobietki ;-) holland był z czarną ramą i wcale mi się nie spodobał........
P
pani.olga
Gość
a mnie się właśnie białe stelaże i elementy nie podobają, od razu widzę, jakie to będzie brudne.
chcemy w tym tygodniu już zamówić wózek, niby Bebetto Silvia, ale do końca to nie jestem zdecydowana /:
chcemy w tym tygodniu już zamówić wózek, niby Bebetto Silvia, ale do końca to nie jestem zdecydowana /:
Jestem sobą załamana bo dalej nie mam wózka wybranego. Mam ochotę się sama walnąć w ten łeb, bo dywaguję nad tym już któryś miesiąc i ja nie wiem już sama czego chcę. Jak zwykle w pracy itp jestem osobą, która szybko podejmuje decyzje, to teraz mąż już się ze mnie śmieje, że nowe auto za sporo kasy wybrałam w tydzień a z wózkiem się tak pier...lę.
Co moje drogie koleżanki możecie mi powiedzieć o Mutsy?
Co moje drogie koleżanki możecie mi powiedzieć o Mutsy?
wichurka82
Z gondola to jest tak ze zależy ile dziecko bedzie w niej jeździć. Moja pierworodna odkąd zaczęła byc bardziej kumata nie znosiła gondoli. Ona jest z początku maja a w sierpniu juz nie chciała tam jeździć i jeździła chwile w foteliku a pozniej w spacerówce.
EwciaZ
Ja uważam co innego, a zasługa to fizjoterapeutów, z którymi miałam kontakt. Fotelik służy do przewożenia dziecka w samochodzie, na stelażu wózka można go użyć na małych odcinkach np. z domu do samochodu. W gondoli dziecko można wozić na brzuchu, tak żeby sobie wyglądało przez burtę i wtedy się nie nudzi. Do spacerówki przesadza się dziecko, które samo siada lub takie, które robi w gondoli niebezpieczne akrobacje np. w pozycji na brzuchu podnosi się na czworaki. Dopuki dziecko samo nie siada w spacerówce wozi się je na leżąco lub półleżąco. Oczywiście każdy robi wedle swojej woli.
reklama
miq
Mi też nie podoba się to ważenie w fotelikach,bez różnicy czy kosztował 99 zł czy 1000 zł,to nienaturalna pozycja dla maluszka,ale zrobiła się teraz taka moda. Pierwsza córa w gondoli jeździła do 5-6 m potwm zachciało jej się oglądać świat i przeszliśmy na spacerówkę