No ja też tak na razie planuję przyszłościowo Axkida jako kolejny fotelik, przekonują mnie te szwedzkie badania na ten temat. Ale też nie wiem jak w moim aucie, bo kurde mam dość sportowo wyprofilowaną kanapę i jakieś mam przeczucie, że będą z tym jaja :/
reklama
P
pani.olga
Gość
my mamy nadzieję, że auto nam zrobią szybko, żebyśmy zdążyli po fotelik pojechać /: bo znowu się ten złom zepsuł i nie wiadomo, co mu jest. zaczyna mnie wkurzać ten samochód solidnie, ale i tak warto w niego trochę zainwestować, bo najważniejsze rzeczy ma dobre, no i mamy go darmo...
mnie te wymogi też śmieszą, przecież nie każdy w ogóle ma samochód albo akurat po dziecko nim przyjedzie, to jakim cudem oni mogą WYMAGAĆ fotelika, przecież nie będziesz go kupować na okazję wypisu ze szpitala. absurd.
mnie te wymogi też śmieszą, przecież nie każdy w ogóle ma samochód albo akurat po dziecko nim przyjedzie, to jakim cudem oni mogą WYMAGAĆ fotelika, przecież nie będziesz go kupować na okazję wypisu ze szpitala. absurd.
huskyrescue
Zaangażowana w BB
O to już mi się wyklarowało Dzięki za link do bloga. A co do wymogów, to też nie wiem dlaczego. Może to tylko taka ściema, żebym im wózkami po oddziale nie jeździć, ale boję się sprawdzić
My kupiliśmy bazę isofix wraz z fotelikiem maxi cosi cabriofix. Kupiliśmy to w zestawie używane w korzystnej cenie razem z kolejnym fotelikiem który jeździ również tyłem do kierunku jazdy, wpiety w isofix. Długo się wahalismy, ale to był temat mojego męża i on to wszystko sprawdzał, porównywał itd. Ja tylko zaakceptowałam dodam że bardzo mi się podoba ta kombinacja. Fotelik się wpina w aucie super szybko i wygląda na bardzo stabilny. Pasy tez są ok ale trzeba całemu zanurkowac w aucie żeby je zapinac.
hej dziewczyny, zalogowałam się na forum żeby móc o coś zapytać posiadaczki wózków bebetto (do tej pory tylko anonimowo poczytywałam forum ) - dziś przyszedł mój holland i wszystko super, ale w przednich kołach słychać takie 'tykanie' przy zmianie kierunku ruchu - ten system pamięci kierunku jest głośny - czy w waszych wózkach też tak jest?
lilka-1986
Fanka BB :)
To jest normalne w tym systemie .
miq
hej dziewczyny, zalogowałam się na forum żeby móc o coś zapytać posiadaczki wózków bebetto (do tej pory tylko anonimowo poczytywałam forum ) - dziś przyszedł mój holland i wszystko super, ale w przednich kołach słychać takie 'tykanie' przy zmianie kierunku ruchu - ten system pamięci kierunku jest głośny - czy w waszych wózkach też tak jest?
U mnie też to tyka,myślę,że jak wyjedzie się na drogę to nie będzie tego słychać
P
pani.olga
Gość
reklama
EwciaZ
Olga - bardzo fajnie wygląda
Fajnie, że coraz więcej osób idzie po rozum do głowy i na prawdę myśli o bezpieczeństwie swoich dzieci w samochodzie. My mamy drugi fotelik BeSafe cośtam montowany tyłem i świetnie się spisuje, ale prawda kosztował kupę kasy.
Husky bzdura z tym wychodzenie ze szpitala z fotelikiem, nikt nie może Ci narzucić, jak masz zabrać swoje dziecko. Piszą tak, bo tak im wygodnie i ludzie się dostosowują. Na Madalińskiego jest taki przepis, że na korytarzu nie możesz mieć dziecka na rękach, też to trochę absurdalne moim zdaniem.
Fajnie, że coraz więcej osób idzie po rozum do głowy i na prawdę myśli o bezpieczeństwie swoich dzieci w samochodzie. My mamy drugi fotelik BeSafe cośtam montowany tyłem i świetnie się spisuje, ale prawda kosztował kupę kasy.
Husky bzdura z tym wychodzenie ze szpitala z fotelikiem, nikt nie może Ci narzucić, jak masz zabrać swoje dziecko. Piszą tak, bo tak im wygodnie i ludzie się dostosowują. Na Madalińskiego jest taki przepis, że na korytarzu nie możesz mieć dziecka na rękach, też to trochę absurdalne moim zdaniem.