reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

reklama
A mnie się marzy Maxi Cosi Mura- 3 lub 4 kołowiec-w zasadzie mi wszystko jedno...
Tylko wielkość gondoli mnie zastanawia -ta rozkładana jakby większa była ..
Przy Młodszaku miałam Quinny speedi sx i byłam mega zadowolona
Foteliki samochodowe też tylko maxi cosi-sprawdzone wszystkie :)

Emmaljungę mogę z całego serca polecić. Gdybym chciała wydać troszkę więcej na wózek to na pewno wybrałabym coś z tej firmy. Wykonanie bardzo solidne, tylko dosyć ciężki są, chcociaż nie znam najnowszysch modeli. Może akurat coś mniejszego i lżejszego zrobili. Warto sprawdzić.

Emmaljunga Super Viking

Waga i wymiaryMasa podwozia: 7,3 kg
Masa siedziska spacerowego: 3,3 kg
Masa gondolą: 3,9 kg
Masa kół: 1,2 kg

Emmaljunga VikingWaga i wymiary
Masa podwozia: 6,7 kg
Masa kół: 1,0 kg
Masa siedziska: 3,3 kg
Masa gondolą Viking: 3,8 kg

Emmaljunga Nitro

Waga i wymiary
Masa podwozia: 6,0 kg
Masa kół: 1,1 kg
Masa siedziska: 5,9 kg*
Masa ogółem wraz z gondolą City Supreme: 11,3 kg*

Ostatnia edycja:
Martyska najlepiej szukac w sklepach w swojej okolicy i porownac ceny w internetowym i kupic gdzie lepsza cena ;)

Ja planuje wieksza czesc wyprawki (ta drzosza) kupic za jednym zamachem w jednym sklepie i negocjowac rabat ;)

Dobry pomysł, tylko że ja mieszkam w takiej mieścinie że do porządnego miasta mam okolo 150km.. trzeba będzie pomyśleć nad jakimś wyjazdem chyba

reklama
Mi się marzy przede wszystkim lekki wózek ( ze względu na 4 piętro ) , i funkcjonalny .. :tak: taki z fotelikiem i najlepiej 3 w 1 .

Do góry