reklama
Monia861
Fanka BB :)
To bugaboo odpada
Niestety... A ktos wie co na taka pozycje spania ortopedzi mowia? Bo moze to nie jest szkodliwe... Duzo teraz wozkow rozklada sie wlasnie w taki sposob.
Niestety... A ktos wie co na taka pozycje spania ortopedzi mowia? Bo moze to nie jest szkodliwe... Duzo teraz wozkow rozklada sie wlasnie w taki sposob.
Nie wiem co ortopedzi na to ale moja Alusia w takim siedzeniu zasypiala szybciej niz na plasko co jest w bugaboo bee3 ale ten ma male kolka
Mili dobrze, ze mowisz a z bugaboo to ja bym chyba kameleona chciala chociaz ten drugi ma ciut wieksza gondole...
W cameleonie za to wieksza jest sportowka ja tez sie zastanawiam czy mojego bee nie wymienic na cameleona. Bo jak bym zostala z bee to musimy dokupic gleboki za 200 I budka ktora mi sie podoba jest za 150 to tak mysle, ze jak bym bee sprzedala to dolozyla to prawie bym miala na cameleona disel (dla chlopca) albo zwyklego dla dziewczynki. Jutro ide zobaczyc jak duza jest ta nowa gondola do bee3
Mili dobrze kalkulujesz No io cameleonna wiekszych kolkach jest A nie myslisz nad wozkiem rok po roku na dlugie wycieczki i spacery?
Moja juz nie bardzo chce jezdzic w wozku woli biegac dokupimy platforme na ktorej moze stac albo siedziec.
reklama
Wlasnie dlatego mnie te wozki kreca bugaboo, phil&teds, mutsy maja rozwiazanie na kazda sytuacje Mutsy odpada bo gondola mala... ale reszte musze powaznie przeanalizowac
Phil&ted dla mnie swietne rozwiazanir jak ma sie rok po roku I nie chce sie szerokiego wozka. Gdyby moja pchla byla mlodsza pewnie wybrala bym verve