reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

Na wyjazdy to się zgodzę, ze taka gondola- fotelik fajne, ale czy na co dzień hmm wydaje mi się, ze dziecko musi być w jednej pozycji, a nie można je na boczek położyć i nie ma jednak takiej przestrzeni jak w normalnej gondoli.

reklama
Na wyjazdy to się zgodzę, ze taka gondola- fotelik fajne, ale czy na co dzień hmm wydaje mi się, ze dziecko musi być w jednej pozycji, a nie można je na boczek położyć i nie ma jednak takiej przestrzeni jak w normalnej gondoli.

Ale takie małe dziecko się nie kręci jeszcze na boki ;-)

Poza tym noworodki lubią ciasne miejsca, szczerze to Hania ładniej i dłużej spała na spacerku w tym foteliku niż w gondoli

Pare moich kolezanek ma taki i sa zadowolone. Zresztą chyba jeszcze nie wynalezli takiego, ktory by spełniał wszystkie nasze oczekiwania:-D

kasiulka troche mnie pocieszasz. no nic musze zobaczyc jak to w realu wyglada , w weekend bede jezdzic chyba to zdam relacje.
rozmawialam tez z kolezanka ona uzywa od czerwca i bardzo poleca Emmaljunga City Cross ale cena kosmiczna!!!

an.ka ten concord w opcji fusion mi sie tez podoba:) chyba tez go obczaje w sklepie jak bede. on ma pompowane kola czy piankowe bo nie moge doczytac. wyglada tez ze ma lepsza amortyzacje niz jane
Josie w cocncordach koła są piankowe w standardowej wersji. Jest taka seria o nazwie concord neo quantum i on ma pompowane tylne koła. nie wiem jak jest w fiusion. Wiem też, że można kupić same koła w komplecie z pompką za ok 150 zł i można sobie wymienić samemu koła. Przednie te mniejsze zawsze są piankowe.

reklama
Ale takie małe dziecko się nie kręci jeszcze na boki ;-)

Poza tym noworodki lubią ciasne miejsca, szczerze to Hania ładniej i dłużej spała na spacerku w tym foteliku niż w gondoli
Oczywiście, ale mi chodzi o dziewczyny które myślą, ze powożą maluchy dłuzej w takiej "gondoli" bo dla mnie to wygląda na max 3-mies.

bardzo poleca Emmaljunga City Cross ale cena kosmiczna!!!
Tez polecam :)

A sobie kukam tylko na mojego wymarzonego bebecar, ale cena tez:baffled:

Do góry