Josie, czy mi się wydaje czy w linku, który wkleiłaś nie ma gondoli. Masz już wózek z gondolą, chcesz kupić oddzielnie, czy fotelika chcesz używać jako gondoli, bo nie bardzo rozumiem... Chyba już nie kumam o tej godzinie. Wcześniej jak coś pisałyśmy o wózkach na głównym chyba wątku, to zrozumiałam, że masz tak jak ja w concordzie, że normalna gondola ma pasy do zapinania szkraba i może służyć do przewożenia maluszków.
Ja mam coś takiego, tylko do tego jeszcze mam fotelik w zestawie. WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY NEO kolor PEPPER firmy CONCORD 2012 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpiel
Ja mam coś takiego, tylko do tego jeszcze mam fotelik w zestawie. WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY NEO kolor PEPPER firmy CONCORD 2012 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpiel
Ostatnia edycja: