reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki

Josie, czy mi się wydaje czy w linku, który wkleiłaś nie ma gondoli. Masz już wózek z gondolą, chcesz kupić oddzielnie, czy fotelika chcesz używać jako gondoli, bo nie bardzo rozumiem...:baffled: Chyba już nie kumam o tej godzinie. Wcześniej jak coś pisałyśmy o wózkach na głównym chyba wątku, to zrozumiałam, że masz tak jak ja w concordzie, że normalna gondola ma pasy do zapinania szkraba i może służyć do przewożenia maluszków.
Ja mam coś takiego, tylko do tego jeszcze mam fotelik w zestawie. WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY NEO kolor PEPPER firmy CONCORD 2012 | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpiel

Ostatnia edycja:
reklama
O ja, o ja. Carla pliiis sprawdz mi tez jeden
default.jpeg

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Tako CAPTIVA (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik MAXI COSI CITI + torba pielęgnacyjna GRATIS ten - jesli to nie bedzie problem.

an.ka tak na poczatku chcialam a pozniej znalazlam ze oni tez maja en fotelik matrix ktory sie rozklada na plasko i wtedy jako gondola moze byc. tylko ze dosc mala, ale ludzie pisza ze starcza na kilka miesiecy.

Matrix Light de Jané, spot TV - YouTube

a concord i jane sie polaczyly podobno? i maja bardzo podobne produkty:) ten twoj tez super chociaz dla mnie rama zbyt nowoczesna, wole klasyki :)

Faktycznie pokazują, że niby się da ten fotelik jako gondolę używać. Wcześniej nie widziałam czegoś takiego i stąd moje pytanie. Chyba jakaś za bardzo jestem konserwatywna :baffled: i do mnie to nie przemawia, wolę typową gondolę. Ale ja się nie przekopywałam przez komentarze. To tak jak z tym wiaderkiem do kąpieli - ma swoich zwolenników i przeciwników :nerd:. Mam nadzieję, że Tobie będzie świetnie służył, jeśli oczywiście nabędziesz :happy:

an.ka ja mam podobnie jak ty i jakoś zupełnie bez gondoli to sobie nie wyobrażam :baffled: duże znaczenie ma też wielkość dziecka bo jak urodzimy w czerwcu to drobniejsze dzieci mają szansę przejeździć zimę w większych gondolach a w foteliku to raczej kiepsko

a dziewczyny te doświadczone lub zorientowane napiszcie coś o kołach - pompowane, piankowe - ja się nie znam ale z tego co czytam to podobno lepsze pompowane; napiszcie co , jak i dlaczego - dziękuję

no wiem, sama sie zastanawiam czy to sie w ogole sprawdzi, pojde zobaczyc do sklepu na zywo jak ta "gondola" sie sprawuje to zaraportuje :)

ogolnie mi chodzi o funkcje gondoli/fotelika do auta. jak bede po miescie jezdzic to zrobie z tego fotelik bo bezpieczniej a w miescie wiadomo o stluczke nietrudno. ale na trasy do poznania to gondola.

an.ka ja mam podobnie jak ty i jakoś zupełnie bez gondoli to sobie nie wyobrażam :baffled: duże znaczenie ma też wielkość dziecka bo jak urodzimy w czerwcu to drobniejsze dzieci mają szansę przejeździć zimę w większych gondolach a w foteliku to raczej kiepsko

a dziewczyny te doświadczone lub zorientowane napiszcie coś o kołach - pompowane, piankowe - ja się nie znam ale z tego co czytam to podobno lepsze pompowane; napiszcie co , jak i dlaczego - dziękuję

Ja się dowiadywałam wśród swoich znajomych o rodzaj kół i 100% powiedziało - pompowane. Lepsza amortyzacja, wygodniejsze prowadzenie po wertepach, ale przez to na pewno wózek troszkę cięższy. Kuzynka mi też zasugerowała, że dla niej wygodniejsze byłyby pompowane, ale gładkie, bo są łatwiejsze do czyszczenia i się tak nie nanosi do domu.

Dziewczynki ja mam x-landera XQ i to nie tak ze w kazdym x-landerze spacerowka ma tlyko 1 kierunek jazdy bo ja np w moim xQ mam zmiane kierunku jazdy, wieksza gondole niz w modelu XA, regulowane oparcie w gondoli oraz w spacerowce z mozliwoscia calkowitego polozenia:)) mi prowadzi sie dobrze.

an.ka ten concord w opcji fusion mi sie tez podoba:) chyba tez go obczaje w sklepie jak bede. on ma pompowane kola czy piankowe bo nie moge doczytac. wyglada tez ze ma lepsza amortyzacje niz jane

kasia pytalam kolezanke o te kola, mowi ze jak nie masz prostych chodnikow to pompowane sa o niebo lepsze bo nie trzesie tak.

reklama

Jeśli chodzi o koła to tylko i wyłączenie pompowane :-)

Jeśli chodzi o używanie fotelika zamiast gondoli to zależy jeszcze o jakim wózku mówimy bo to ma duże znaczenie, no i oczywiście pora roku. Ja Hanię rodziłam w czerwcu, i na początku używałam tego fotelika MUTSY zamiast gondoli i bardzo sobie to chwaliłam, szczególnie na wyjazdach, gdzie nie trzeba było pakować do auta gondoli, wystarczyło sam stelaż :-)

Fotelik MUTSY jest bardzo obszerny i ma regulowane oparcie

DSCN0818.jpg

Do góry